Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Ракът постига невъзможното, нова любов за Близнаците

Овен – Няма да приемате нещата сериозно и ще бъдете спокойни. Ще виждате живота само от положителната страна. Вероятно ще реализирате лесно целта си. Късметът ще бъде с вас. С вашият интелект ще привличате вниманието към себе си.

Телец –
Поддържайте вътрешното си спокойствие и настроението си високо, за да можете да отговорите на предизвикателствата и да не се губите в съмнения и размисли. Важното е да не се отказвате, дори ако трябва да изчакате, за да постигнете целите си.

Близнаци –
Поемете дълбоко въздух, останете спокойни и избягвайте напрежението, за да не страдате безполезно. Имате нужда от хармония. В любовен план имате идеи как да подобрите отношенията си или да започнете нещо ново.

Рак –
Сега не е време да се колебаете, а точно обратното. Махнете страховете от ума си и гледайте към бъдещето с надежда, защото сте на път да постигнете нещо, което ви се струваше почти невъзможно.

Лъв –
Ще бъдете много активни и няма да се колебаете да използвате всякакви стратегии, за да направите нещата по вашия начин. Правенето на физически упражнения всеки ден ще ви помогне да останете във форма и да отпуснете напрежението.

Дева –
Не отлагайте скучната работа, която излишно ви затрупва. Имате нужда от някаква физическа активност, независимо дали това е у дома или не. Вашата инициативност ще даде положителен резултат. И да се сблъскате с препятствия, ще ги преодолеете лесно.

Везни – Нови преживявания ще освежат възприятието ви за света. Възползвайте се максимално от времето си в изолация, за да съблазните партньора/ката си. Ако сте в отношения, подправете любовната връзка с неща, които събуждат страст. Пригответе вечеря на свещи, развеселете любимия човек с чаша червено вино или шампанско.

Скорпион –
Готови ли сте да посрещнете последиците от действията си? Ако сте направили грешка вчера или неволно сте наранили някого, време е да поправите щетите. "Съжалявам" е вълшебната дума, която може да изгради много разрушени мостове, затова си преглътнете егото.

Стрелец – Не е лесно да останете спокойни, особено ако има спешни въпроси за разрешаване. Необходимо е да бъдете по-предпазливи и внимателни. Ще бъдете подложени на различни изкушения. В този период любовта и отношенията ще бъдат в центъра на вниманието.

Козирог – Чувствайки се като лидер, старайте се да не се поддавате на желанието да установявате свои собствени правила. Ако някой или нещо ви дразни, най-добре е да държите емоциите си под контрол в днешния ден.

Водолей – Въпреки че обстоятелствата не са лесни, вие ще знаете какво трябва да направите, за да се чувствате спокойни и да отговаряте на предизвикателствата. Ще се стремите да се насладите на това, което имате и ще направите живота малко по-приятен за тези, които са около вас.

Риби –
Звездите ви даряват с енергия и вашата задача е да я използвате правилно в полза на себе си и другите. Може да се застъпвате за по-слабите, да защитавате идеята си или да се борите за справедливост.