Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, бъдете инициативни в любовта!

Овен - В отношенията с близките е възможно да изпитате раздразнителност и да възникнат бурни дискусии по някои въпроси - опитайте се да не разпалвате страстите и да избягвате конфликти.

Телец –Ще има възможност успешно да завършите това, което сте започнали по-рано. Резултатът ще надмине вашите очаквания. Денят е подходящ да напомните за себе си на старите си познати и да опитате да възстановите отношенията с тях.

Близнаци – Благоприятен ден. Шансовете за постигане на успех са високи, особено след като имате надеждни съюзници, приятели, към които можете да се обърнете за помощ по всяко време. Важното е да не бързате, а сериозните решения вземайте самостоятелно.

Рак – Хубав ден, макар и не прекалено плодотворен. Важно е да не витаете в облаците и да гледате реално на нещата. Благоприятно време за срещи. Ако не са ви поканили още, поемете инициативата вие. Ще се забавлявате добре с приятелите си, ще можете да се запознаете с някои интересни хора.

Лъв – Възможно е да промените мнението си за много неща под влияние на някои обстоятелства. Не всичко ще се случва днес така, както на вас ви се иска. Не смесвайте деловите с личните отношения. Не флиртувайте с колегите си.

Дева – Добър ден. Обстоятелствата са благоприятни за вас, има шанс да постигнете отдавна поставени цели. Ще получите полезна информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Днес вашето щастие е във вашите ръце, от вас зависят много неща.

Везни – Няма да е лесно да постигнете днес това, което сте замислили. На пътя ви ще изникват трудности, може би ще ви спират грешките на други хора. Не е изключено да се появи сложна задача, която ще се нуждае от бързо разрешаване. Опитайте се да бъдете приятелски настроени към тези, които са ви скъпи.

Скорпион – Денят може да ви донесе известно безпокойство, но ще е успешен като цяло. Справяте се много добре. Доказаните методи невинаги водят до желаните резултати, но не се страхувате да експериментирате и да търсите начини за постигане на целите си.

Стрелец – Денят ще премине добре, ако запазите търпение и не се поддадете на нервността. Запазете спокойствие и ще избегнете конфликтите с другите. На някои ще им се наложи да помагат на хора, които са в трудна ситуация.

Козирог –Не очаквайте лесни успехи и бързи победи. Ако очаквате да се занимавате с важна работа или да проведете отговорни срещи, не трябва да ги отлагате. Да общувате с други хора може да бъде трудно, защото днес имате склонност да се държите егоистично, но не искате да си го признаете.

Водолей – Водолеите без семейни отговорности ги очакват приятни моменти. Семейните представители на знака не трябва да флиртуват с противоположния пол. Вместо това обърнете специално внимание на вашата половинка. Денят е отреден само за вас.

Риби –Трудности са възможни днес, но влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Ще имате много възможности, но по-добре да не разпилявате енергията си и да се фокусирате върху това, което считате за важно за себе си.