Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, денят ви носи ударна доза романтика

Енергията на деня е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Противоречивост и нееднозначност ще преобладават днес.

Овен – Успешен ден е пред вас, но не забравяйте близките си. Уверете се, че спазвате обещанията си. Цялата работа, която ще имате, ще бъде завършена. Днес вашите умения и техники ще бъдат високо оценени.

Телец – За да постигнете това, което сте си поставили за цел днес, ще трябва да получите помощ или поне подкрепа. Днес комуникацията не е вашата най-силна страна, така че по-добре отложете дискусиите за друг ден.

Близнаци – Ако сте на работа, нищо чудно да трябва да свършите чужда работа преди вашата. Ще бъдете готови да изслушате и посъветвате, когато се обърнат към вас за подкрепа. Днес много мисли и идеи ще се въртят в главата ви.

Рак – Време е да излезете от черупката и да продължите напред. Можете да опитате нова дейност, да излезете извън зоната си на комфорт или да увеличите личните си интереси. Денят ще придобие изключително романтично оцветяване.



Лъв – Игнорирайте цялата непроверена информация днес и не обяснявайте на никого за плановете си. Задачите, с които ще се сблъскате, ще изместят вашите планове встрани. Днес може да се изправите пред труден избор в определена област от живота си.

Дева – Напрежението между вас и партньорът ви идва от някакво недоразумение или грешно казана дума. Не забравяйте, че когато става въпрос за партньорство, за постигане на споразумение са необходими двама, не си прехвърляйте цялата вина върху себе си.

Везни – Приятелите ще бъдат много важни, особено ако има недоразумение или неразбирателство в личните ви отношения. Най-добрият ви приятел/ка ще ви разбере напълно. Това прекарано време с него ще бъде много ценно за вас.



Скорпион – Важно е да сте чувствителни към случващото се около вас. Бъдете отворени за възгледите на другите и техния начин на мислене. Проявете въображение как да прекарате времето с любимия човек.

Стрелец – Днес може да ви е трудно да се справите със сърдечни проблеми. Опитайте се да не се затваряте напълно в себе си, докато решавате тази ситуация. Важно е да се отпуснете малко и да оставите чувствата ви да изплуват на повърхността. Състрадателните хора ще ви изслушат и ще се опитат да ви помогнат, но само ако им позволите.

Козирог – Днес се чувствате щастливи и уверени в себе си и това ви помага да се възползвате максимално от възможностите. Всичко върви по план на работа и пътят изглежда е изчистен от препятствия. Денят е добър за нови инициативи и сътрудничество.

Водолей – Може да искате да се оттеглите малко в уединение и да потърсите отговори на въпроси дълбоко в себе си. Релаксацията и медитацията са един от начините да преминете през емоционално натоварен ден като този.



Риби – На други може да им е трудно да се справят с днешната напрегната ситуация, но вие ще бъдете като риба във вода, ще се справите във всяка ситуация. Ситуацията може да бъде доста бурна по отношение на любовта и романтиката, но поне сте на кораб, който плава, така че все още има шанс той да намери сигурно пристанище.