Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес е благоприятен ден за укрепване на връзките

Овен – Сутринта ще бъде нервна и стресираща за мнозина. Това е времето, когато всичко сякаш ще ви се изплъзва от ръцете. Затова не планирайте важни неща и бъдете внимателни. Парични постъпления не са изключени.

Телец –Луната е в сектора на приятелството на вашия знак и вие сте приятелски настроени и отворени към света. Не оставайте сами, бъдете сред хората. Добре е да прекарате време в компанията на приятели, можете взаимно да се вдъхновите.

Близнаци – Могат да възникват трудности там, където не очаквате. Най-вероятно за това ще трябва да прибягвате до някои нестандартни методи. Бъдете готови да експериментирате и да поемате рискове, но не забравяйте здравия разум.



Рак
– Възможно е да има напрежение, но основното е да упорствате, да не се отказвате след първите трудности. Благоприятно е за укрепване на връзките, а някои Раци дори ще намерят нови съюзници. Личните отношения се развиват хармонично.

Лъв – Началото на деня няма да донесе сериозни проблеми, но е малко объркващо. Личните взаимоотношения могат да станат по-напрегнати. Но ако държите емоциите под контрол, не се вълнувате и не се поддавате на провокации, рискът от конфликти намалява.

Дева
–Лесно ще се разсейвате и е възможно да допуснете грешки. С напредване на деня влиянието на положителните тенденции започва да се увеличава. Възможно е да пламне романтично увлечение.



Везни – През първата половина на деня са възможни неуспешни решения, грешки в изчисленията. Понякога ще ви липсва достатъчно постоянство, за да доведете нещата до края. Може би се нуждаете от почивка?

Скорпион
– Денят не обещава главозамайващи победи, но като цяло се развива успешно. Най-подходящо е да правите обичайните неща. Склонни сте към разточителност - трябва да внимавате, когато става въпрос за пари. Този ден не е подходящ за покупки, ако не са били предварително планирани.

Стрелец – Денят е много сложен емоционално и от време на време ще бъдете подложени на раздразнение и гняв, а реакциите ви на малките недоразумения могат да станат неочаквано и неоправдано силни.

Козирог – Преди обед е по-добре да не планирате нещо важно - най-вероятно в този момент ще искате да се отпуснете. Ако има дела, които не могат да бъдат отложени за по-късно или да бъдат поверени на някой друг, опитайте се да се отнасяте към тях възможно най-спокойно, да не се изнервяте.



Водолей – Финансовите проблеми ви притесняват повече от обикновено. Луната е в сектора на парите на вашия знак ви прави доста прагматични. Този ден не е благоприятен за пазаруване освен, ако покупките не са отдавна планирани.

Риби – През първата половина на деня ще бъдете вдъхновени и интуитивно ще разбирате същността на нещата. Следобед вероятни са изненади, неочаквани подаръци. Може да ви е трудно да устоите пред някои съблазни.