Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес е денят за любовни експерименти

Овен – Денят ще започне добре и с хармония, но по-нататъшното развитие може да не е толкова оптимистично. Може да се наложи да съсредоточите цялото си внимание върху последния етап от рутинната работа. Настроението ви ще зависи от отношението на шефа или колегата.

Телец – В любовта не пренебрегвайте инстинктите и вътрешния глас. Настоящата позиция на планетите показва, че сте на ръба на положителни промени в отношенията си. Скоро ще ги почувствате по-ярко.

Близнаци – Днес финансовите рискове са много опасни. Възможно е нещо неочаквано да ви обезпокои. Проявете стратегическо поведение в обществото и у дома. Бъдете склонни да направите сериозни отстъпки на любимия човек.

Рак – Смело се движете в потока на настоящето. Не се плашете от промените. Съдбата е на ваша страна. В любовта импровизирайте смело. Укрепването на отношенията с партньора ви ще се получи по естествен начин.



Лъв – Днес ще преобладава доброто настроение и ще виждате всичко в слънчеви краски. Ще излъчвате сила и самоувереност, които ще привличат другите към вас. Очакват ви приятни срещи, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.

Дева – С изключителен чар и привлекателност ще привличате вниманието на околните. Ако търсите флирт, лесно ще съблазните този, който ви харесва. Обърнете повече внимание на здравословното хранене. Стойте далеч от твърде много мазни и пикантни ястия, които ще повлияят на стомаха ви.

Везни – Днес е желателно да се избягват ангажиментите и ненужното безпокойство, вместо това може да дадете предимство на личния си комфорт, да си обърнете допълнително внимание на външния си вид и да направите нещо, с което да се поглезите.

Скорпион – Денят е благоприятен за дейности, които се нуждаят от бързи действия и резултати. Успешно ще придвижите делата, които трябва да се завършат. Интуицията ще ви подскаже коя е най-добрата и изгодна позиция за вас.



Стрелец – Приповдигнатото настроение ще поддържа благоприятна атмосфера във връзката ви. Настройте се позитивно и партньорът ви ще улови вълната на щастието. За свободните от вас ще има много начини да постигнете желания резултат.

Козирог – Не отлагайте за утре онези неща, които можете да успеете да свършите днес. Опитайте се да покажете търпение към слабостите на другите и да не влошавате ситуацията. Посветете повече време на семейството си.

Водолей – Сполука ви чака на работното място, така че запревтайте ръкавите. Не пренебрегвайте съветите на близък приятел, когато става въпрос за вашето здраве. В любовта изразете чувствата си и не бъдете въздържани.

Риби – Благоприятен период, за да постигнете целта си, затова използвайте възможността, щастието и шанса. Не разчитайте на външна подкрепа - вероятно някои хора ще ви обърнат гръб.