Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес комуникацията с приятели ще ви развесели и вдъхнови

Пълнолуние в 10:17ч. Ден за постигане на духовна хармония и вътрешно спокойствие. Нужен е по-добър контрол над емоциите. Съсредоточете се върху вашето психическо и физическо здраве, чрез естествени и алтернативни техники.

Овен – Днес не бива да посещавате козметици, гримьори и други специалисти, има голяма вероятност да не получите резултата, който сте очаквали. Струва си да обърнете повече внимание на простите домашни козметични процедури, да приготвите маски за лице от естествени съставки.

Телец - Днес е подходящо да се занимавате колкото се може повече с физически упражнения, фитнес, аеробика, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Думите ви за любовта често са в противоречие с тайните чувства, които изпитвате.

Близнаци – Външният ви вид ще се преобрази и ще се появят толкова много вътрешни сили, че ще искате да преместите планини. Но в същото време избягвайте емоционални изблици, нервната система е отслабена.

Рак – Комуникацията с приятели ще ви развесели и вдъхнови. Възможни са необичайни запознанства, които ще получат романтично продължение, ако поемете инициативата. Подходящ ден, за да започнете диета.

Лъв – Това е благоприятен ден за започване на романтични истории. Те могат да донесат много изненади. Неподходящ ден за силови натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Дева – Днес ще се отличавате с вашата точност, аналитичен подход и трезво мислене. Уважавайте мнението на партньора си. Без значение колко голямо е желанието ви да се изкажете, по-добре е да не прекъсвате любимия човек и да признаете, ако е прав там, където е очевидно.

Везни – Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще се разбирате с хората. Спокоен ден, идеален за решаване на сложни проблеми. Нищо не ви пречи да се концентрирате, да претеглите всички плюсове и минуси, да изберете оптималния път към целта.

Скорпион - Не е изключено началото на романтична история, която ще донесе много живи емоции и незабравими моменти. Може да се появят големи планове за далечното бъдеще. Вашите идеи са добри, вие сте очарователни и приятелски настроени, така че хората ще ви предлагат подкрепа.

Стрелец – Днешният ден е просто създаден, за да се поглезите малко. Направете си релаксиращ масаж или просто си направете някакъв вид козметични процедури. Ще почувствате нужда от творческо себеизразяване.

Козирог – Дори да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, това ще бъде фалшив знак. Може би в късния следобед ще изпитате срив, причинен от стреса от изминалия ден. Ето защо не бива да присъствате на шумни колективни събития днес и да поемате куп задължения.

Водолей –– Не винаги е лесно да се разбирате с близки, но се опитвате да изгладите всички груби ръбове и да избегнете сериозни конфликти. Няма по-добро време за отслабване. Затова днес можете да започнете да спазвате диета или просто да си устроите ден за гладуване.

Риби – Днес може да не намерите сили за активен личен живот. Възможни са дребни недоразумения, проблеми, разминавания и други подобни, но не се ядосвайте за дреболии. Не злоупотребявайте с черния си хумор.