Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес някой ще спечели сърцето ви. Лъвове, ще се радвате на нечие внимание

Хармоничната връзка между Луната и Венера прави светът по-красив и животът носи удовлетворение. Засилва се интуицията, креативността, чувствеността. Появява се жажда за живот.

Овен – Намалете очакванията си и бъдете по-толерантни и гъвкави. Имате нужда от повече интимност. Време е да се сближите с партньора си. Не се въздържайте от нищо, което ви прави щастливи. Кажете „Да“ на нови приключения или връзка.

Телец – Днес ще трябва да се изправите пред някои предизвикателства, които не са по ваш вкус. Не забравяйте, че малките неща са много важни. Каквото и да правите, обърнете внимание на детайлите.

Близнаци – В прилив на емоционално вдъхновение ви е трудно да поставите границата между вашите фантазии и рамката на реалността. Важно е да почувствате положителен импулс. На хоризонта е ново запознанство, което ще ви заинтригува.

Рак – Днес някой ще ви обърне необходимото внимание и бързо ще спечели сърцето ви. Ще бъде трудно да се потиснат бликналите романтичните чувства, защото те постоянно ще изплуват на повърхността.

Лъв – Вие сте във фаза на творчески възход. Емоционалното вдъхновение буди у вас необичайни идеи, излъчвате положителна енергия и знаете как да печелите внимание. Ще се радвате на срещи с близки приятели и нечие внимание.

Дева – Има обстоятелства, които не зависят от вашата воля или влияние. Понякога първото впечатление може лесно да ви заблуди. Важно е да запазите предпазливост и дискретност в любовния си живот.

Везни – Може би нещо ви притеснява много. Опитайте се да излезете от нерешителността си и да изясните нещата, за да ограничите негативните мисли и да възвърнете доверието в себе си. Този ден е подходящ за излизане със семейството и приятелите.

Скорпион – Вие сте във фаза на емоционален подем и излъчвате положителна енергия. Нещата изглеждат по различен начин, когато се гледат от определен ъгъл. Съобразете вашите желания и възможности с настроението на партньора ви.

Стрелец – Склонни сте към чести промени в емоционалното настроение. Научете се да не вземате решения с чувства, а с разум. Има ситуации, които не можете да разрешите сами. Успешните резултати предполагат работа в екип и доверие.

Козирог – Днес общувайте с весели, позитивни и уверени хора, така че вие сами ще бъдете такива. Лесно ще усвоите енергията, която цари около вас. Ще се изкушите да посегнете към някого или нещо, което за вас е „забранен плод“.

Водолей – Интересните идеи, които имате, потвърждават вашата оригиналност в мисленето. Ясно се забелязва, че сте в настроение за нов роман, не криете емоционалните си очаквания или намерения, които имате към човек от вашата среда.

Риби – Днес ще станете свидетели на несправедлив инцидент и ще искате да се намесите, за да застанете на страната на справедливостта. Това невинаги е разумно, така че помислете внимателно. Понякога е по-добре да оставите хората да се борят сами за себе си.