Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес починете и тялото, и духа. Везни, поемете контрол над съдбата си

Неприятен и опасен ден. Хората са склонни към конфликти, напрегнати. За предпочитане е уединението и добрата почивка.

Овен
– Толкова много се отдавате на работа, че пренебрегвате личния си живот. Време е да си поемете малко въздух и да си починете. Използвайте следобеда, за да се насладите със семейството – планирайте интересно съвместно занимание.

Телец – Във връзката ви може да се създадат разногласия. Ще се изкушавате да кажете нещо, което може да бъде разбрано погрешно, така че може би е по-добре да си замълчите. Бъдете внимателни, ако искате да си спестите излишни проблеми.

Близнаци – Използвайте следобеда, за да релаксирате или да се разходите с приятели да изпиете кафе. Ако партньорът ви каже нещо, което не ви харесва, пребройте до 10, преди да спорите с него или да отвърнете.


Рак – Имахте тежка работна седмица, така че в днешния ден трябва да си починете и да отпуснете тялото и ума си. Вашият разум ви води в правилната посока, слушайте себе си, а не съветите на хората около вас.

Лъв – Днес ще ви е трудно да установите контакт с другите. Ще се почувствате сякаш мозъкът ви е в друго измерение. Някой от близките ви ще изтълкува погрешно някои от реакциите ви, което може да предизвика кавга. Имате нужда от почивка, така че прекарайте следобеда у дома и се отпуснете.

Дева – Семейният проблем, който ви тормози отдавна – не е подходящ момент да поговорите за него и да го решите. Днес нещата могат да стигнат до драматична кулминация. Не се учудвайте, ако имате усещането, че всичко се обръща срещу вас.

Везни – Емоциите ви толкова са ви превзели, че дори не можете да мислите ясно. Опитайте се да се отпуснете с филм или музика. Поемете контрол над съдбата си и работете за постигане на целите, които сте си поставили.

Скорпион – Трябва да се отдадете на добра почивка през почивните дни, защото вече усещате последиците от стреса на отминаващата седмица. Ако сте във връзка, не е подходящо време за изясняване на отношенията.


Стрелец – Днес вероятно ще сте доста капризни и емоциите ви буквално ще се изливат от вас. Опитайте се да контролирате чувствата си, не се хабете ненужно. Трябва да се посветите на активна почивка и релаксация. Угодете на себе си.

Козирог – Астралната ситуация е неблагоприятна. Това обяснява обзелото ви чувство на умора, напрежение, изтощение, стрес, а също и чувство за неудовлетвореност. Затова мнозина ги очакват сложни часове.

Водолей
– Вашият безгрижен подход към нещата ви прави лесна мишена за манипулация. Поемете контрол над ситуацията. Грешка е да приемате много от нещата за даденост. Свършете неотложните си задължения, а в останалото свободно време си починете добре.

Риби – Днес може да имате малко по-труден ден от обикновено. Каквото и да правите, изглежда не постигате желания ефект. Може би вашата нерешителност е това, което ви спира и ви пречи да бъдете по-ефективни.