Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес се чувствате особено емоционални! Козирози, очаква ви един позитивен ден!

Във времето от 10:06ч до 21:11ч не е подходящо да се започва или купува нищо важно.

Овен – Заетите Овни ще прекарат релаксиращи моменти в прегръдката на партньора си. Свободните представители на знака привличат вниманието на противоположния пол, където и да се появят. Имате безброй възможности за нови запознанства.

Телец – Възможно е романтичните чувства да бъдат изместени на заден план от спешни, належащи въпроси. Намерете време и добра воля, които да посветите на партньора си и се стремете да подобрите малко настроението си, за да можете да се насладите на любовта.



Близнаци
– Следобед ви очаква прилив на емоции, така че не вземайте важни решения, за да не се разкаете после. Отложете ги за друг ден. Отделете необходимото време, за да се отпуснете и да възстановите силите си.

Рак – Днес се чувствате особено емоционални и изпълнени със страст. Не рискувайте връзката си с постоянния партньор и стабилността си в името на мимолетно любовно приключение. Бъдете отговорни – това е посланието, което звездите ви носят.

Лъв – Днес за вас ще бъде опасно да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би други ще ви провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това.


Дева – Добре би било да избягвате разговори, които биха могли да доведат до силен спор или сблъсък. Не позволявайте на нервите ви да надделеят над вас и се опитайте да се контролирате. Използвайте разума като водач, останете спокойни и ще се справите.

Везни
– В любовен план са възможни разногласия с партньора ви, без значение коя тема се обсъжда. Винаги, когато трябва да говорите за нещо, опитайте се да бъдете възможно най-дипломатични и да запазите спокойствие.

Скорпион
– Наистина искате да промените нещата към по-добро и продължавате да се опитвате да го правите. Може да е трудно да се повярва, но всъщност сте много близо до постигането на целта си.

Стрелец
– Придържайте се към плановете си днес и продължете напред с вашите идеи. Ще видите, че търпението и упоритостта ви се отплащат накрая. Позитивното мислене е от ключово значение в този ден.


Козирог – Един позитивен ден. Съдбата е готова да прояви своята благосклонност и да ви изведе до нови пътеки, но за да се възползвате от щастливия шанс, е необходимо първо да го съзрете! Бъдете нащрек!

Водолей – Отдъхвайте пасивно, не се натоварвайте с битови задачи. Вслушайте се в народната мъдрост, че щастието обича тишината. Въздържайте се от обсъждане на отношенията с най-близките си хора.

Риби – Избягвайте хора, които ви провокират към разногласия и внасят напрежение. Чувствате се малко потиснати, така че мисълта за конфронтация ви изнервя. След като премахнете източниците на тревожност от живота си, ще можете по-добре да се почувствате.