Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще бъдете магнит за противоположния пол

Овен - Това не е най-подходящият момент за стартиране на дългосрочен проект. Неочаквани бурни емоции могат да надделеят над спокойствието и приятелските чувства. В любовните дела не се изключват непредвидени ситуации, чиято истинска причина обаче ви е позната.

Телец – Може да ви се струва, че сте останали без подкрепата на партньора си. Дори това да е вярно, не се противопоставяйте и не изисквайте повече внимание, в противен случай може да предизвикате кавга.

Близнаци –Трудно ще се концентрирате върху делата си, много въпроси ще останат нерешени днес. Могат да се проявят непредвидени обстоятелства, които да наложат промени в плановете ви. Днес не е време за любов.

Рак – По-добре да не бързате да вземате важни решения. Ще ви отнеме още време, за да съберете цялата необходима информация. Укрепете позициите си. Ще бъдете обект на внимание от страна на противоположния пол.

Лъв – По това време не се изключват кавги с най-близките хора и остра реакция на каквито и да било семейни проблеми. Ревността и скритият собственически инстинкт могат значително да разрушат всяко партньорство, включително брака.

Дева – Вие сте изобретателни и се справяте с много задачи по-добре от останалите. Избягвайте кавги с други хора, те няма да ви донесат нищо добро. Не се препоръчва да вземате важни решения, които не сте обмислили достатъчно.

Везни –Няма нужда да се безпокоите за малките неща. Много от проблемите, които ви притесняват сега, ще бъдат решени сами скоро. Настройте се за решителни действия, бъдете настойчиви и ще получите повече от очакваното.

Скорпион – Вашите действия невинаги ще бъдат в съответствие с намеренията на другите, няма да са хармонично съчетани с техните настоящи нужди и изисквания. Емоциите, които ви движат, може да изглеждат напълно неуместни на вашите близки.

Стрелец – По-добре да не разчитате на късмета си, а на себе си. Каквито и да са целите, които си задавате днес, е малко вероятно да бъдат постигнати лесно. Не поемайте рискове, ако това не е необходимо, не поемайте прекалено сложни задачи или дела.

Козирог – Възможно е да се открият нови възможности, затова действайте бързо, за да не пропуснете вашия шанс. Първата половина на деня е подходяща за лични инициативи. Може да има значителни промени към по-добро.

Водолей – В този ден сте настроени миролюбиво, но в същото време сте в състояние да защитавате енергично личните си интереси и насъщни нужди. Не позволявайте на малките неща да ви разочароват и всичко ще ви се получи.

Риби – Днес ще бъдете твърде емоционални и това може да попречи на работата ви. Опитайте се да не се ръководите от емоциите, а от правилата. Ако трябва да контактувате с длъжностни лица, висши служители, представители на организации и институции, направете го през първата половина на деня. Не бива да се отлага.