Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще бъдете на правилното място в точното време

Овен – Изчистете душата си от лошите чувства, компанията си от фалшиви приятели и гардероба си от ненужно облекло. Време е да освободите място в живота си за нови неща. Те ще пристигнат по-бързо, отколкото си мислите.

Телец – Вдъхновението днес може да обхване дори онези, които са свикнали с по-рационално отношение към живота. Опитайте се да насочите творческата си енергия към обновление на интериора на вашия дом или да експериментирате с гардероба и прическата.

Близнаци – За вас неделята ще мине без никакви вълнуващи емоции. В повечето случаи вашите планове за този уикенд няма да бъдат нарушени. Посветете това време на себе си. Можете да спортувате, да отидете на масаж или да посетите спа центъра.

Рак – Увеличава се вероятността да бъдете на правилното място в точното време. Слушайте интуицията си и се огледайте за знаци от Вселената. Вашият късмет вероятно ще бъде скрит в малки неща (случайни срещи, покупки и фрагментарни диалози).

Лъв – По-добре прекарвайте времето си със семейството си днес. Обърнете внимание на всяко малко нещо, организирайте съвместна разходка, посетете развлекателния център или организирайте домашно парти.

Дева – Днес ви липсва чувство за хумор. През деня може да се надигне раздразнение у вас, което с радост ще излеете върху всеки, който дръзне да ви дразни или противоречи. Внимавайте с реакциите си.

Везни – Много от вас ще предпочетат да прекарат този ден в спокойна обстановка. Вероятно ще откриете някои добри идеи в Интернет. Не забравяйте да отделите време да общувате с близките си, с партньора си.

Скорпион – Днес без значение колко искате да се отпуснете и да си починете, ситуацията няма да ви позволи да го направите. Събитията ще изискват активното ви участие, изтръгвайки ви от състоянието на блаженото бездействие!

Стрелец – Този ден е предназначен за почивка и свободно време, за възстановяване на физическата и психическата сила. Подходящо е за общуване, срещи със стари приятели, които не сте виждали от дълго време.

Козирог – Вашият жизнен потенциал постепенно се увеличава, ще почувствате прилив на нова енергия. Ще бъдете в отлична форма. Денят е благоприятен за уединение и индивидуални занимания. От вас зависи да прекарате една хубава романтична вечер.

Водолей – Днес трябва да се оставите да плувате по течението. Приемете живота такъв, какъвто е. Някои обрати в събитията могат да ви изненадат. Превръщайки се в наблюдатели ще можете да видите много неща от нов ъгъл.

Риби – Днес е по-добре да не правите нищо важно и трудоемко. Отпуснете се и се насладете на почивния ден. Може да изберете да се видите с приятели или да правите нещо друго, с което да се разведрите.

Днес ще имате удоволствието да прекарате време със семейството си, да извършвате домакинска работа, укрепвайки връзката си със семейството и роднините си. Но това не означава, че трябва да се посветите изцяло на дома и семейството си, не бива да забравяте и интересите си.