Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще имате много причини за радост!

Овен – Бъдете по-търпеливи. Ако изчакате подходящия момент и тогава започнете да действате, ще бъде много по-лесно да постигнете желания резултат. Днес може да имате чувството, че повечето неща ви се изплъзват от ръцете.

Телец – Неспокоен ден. Днес е особено важно за вас всичко да бъде добре, но не можете да разчитате на това. Тежкото физическо натоварване е нежелателно, ще има лош ефект върху здравето. Особено внимателни за себе си трябва да бъдат хората, страдащи от хронични заболявания.

Близнаци – Днес събитията могат да се развият доста интересно за вас. Личният живот получава нов импулс, става все по-богат и по-динамичен. Свободните представители на вашия знак ще се радват на вниманието на противоположния пол. Подходящо е за забавления.

Рак – Днес ще имате много причини за радост. Тихата и спокойна вечер в компанията на любимия човек ще ви позволи да се почувствате щастливи. Тези, които си търсят все още партньор трябва да са по-внимателни към получената информация за личността, от която се интересуват.

Лъв – Времето ще работи във ваша полза. Използвайте рационално всички добри възможности. Две глави винаги мислят по-мъдро от една. Ако не знаете как да действате в дадена ситуация, консултирайте се с някого, на когото имате доверие.

Дева – Сега не е подходящо време за активни действия. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. Понякога е по-полезно да задържите вашето мнение за себе си, защото острите и нетактични изказвания може да обидят другите.

Везни – Хубав и приятен ден. Не е подходящо време за никаква сериозна работа. С близки хора можете да предприемете съвместни развлечения. Чакайте добри новини или приятни изненади. Твърде вероятно е да ви се случи нещо много приятно.

Скорпион – Благоприятен ден. Вие сте решителни и енергични, опитайте се да не отлагате нищо. Този подход дава шанс да постигнете добър успех. Освен това имате късмет. Не е изключено началото на романтична история.

Стрелец – Добре е да изразходвате енергията си разумно и да не прекалявате с прекомерната активност. Благоприятен ден да изгладите влошени отношения, за общуване, установяване на контакти. Не бъдете прекалено откровени с хора, които слабо познавате.

Козирог – Днес можете да станете господари на ситуацията. Нещата ще вървят по мед и масло, ще ви се удават с лекота и ще бъдете доволни. Благоприятно време за близост с партньора, за приятелски срещи и веселие в малка компания.

Водолей – Денят обещава да бъде спокоен, не се предвиждат вълнуващи или неочаквани събития. В любовта звездите съветват свободните представители на знака да бъдат по-смели. Ако преодолеете срамежливостта и направите първата крачка, има големи шансове да намерите щастието си. Понякога съдбата трябва само да се подтикне.

Риби – Днес ще бъдете в добро настроение и ще виждате всичко в розово. Ще излъчвате сила и самоувереност, което ще привлича другите към вас. Очакват ви приятни срещи, нови запознанства с хора със сходни на вашите интереси.