Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще посрещате с лекота всяко предизвикателство

Денят трябва да се използва за почивка и спокойни дейности. Всякакви емоционални вълнения може да причинят здравословни проблеми. Не давайте днес личните си вещи на друго лице, дори на близък човек. Заедно с това ще ви напусне спокойствието и късметът ще ви забрави.

Овен – За предпочитане е да си останете у дома и да не предприемате социални контакти. По-добре е да насочите енергията си към полезни дейности, например да почистите дома си, да се погрижите за семейството.

Телец – Днес ще се ръководите от умереност и практичност. Неделята е добър и спокоен период за вас. Отдайте се на пълноценна почивка, а ангажиментите могат още да почакат. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. Не оставяйте на последно място личните отношения.

Близнаци – Днес имате позитивна настройка и ще намирате приятната страна във всяка ситуация. Денят може да се окаже доста забавен за мнозина или да преживеете нещо вълнуващо. Не са изключени благоприятни събития, добри новини или приятни изненади.

Рак – Днес ще бъде хубав ден за вас. Вие сте емоционално спокойни и почивката ще ви дойде добре. Вие сте психически готови за нови предизвикателства. Срещите с приятели ще ви донесат удовлетворение и самочувствие.



Лъв – Днес не трябва да мислите за кариерата или работа. Уикендът е вашият шанс да си починете добре, гледайте да не го пропуснете. Що се отнася до състоянието на вашето здраве, вие сте твърде зависими от него, но трябва да бъде обратното - то трябва да зависи от вас!

Дева – Скъпи перфекционисти, трябва да можете да се отпуснете днес, за да се отпуснат и нервите ви. Това е ден, в който трябва да живеете без никаква стратегия, независимо колко ужасно е за вас. Трябва да сте по-отговорни към здравето и да спите повече.

Везни – Днес може да ви е малко уморено. От утре започва новата работна седмица, затова не пропилявайте деня и почивайте максимално. Правете неща, които ви доставят удоволствие. Прекарайте вечерта в приятна компания.

Скорпион – Неделята прекарайте в тиха обстановка. Това е точното време да се насладите на простите радости на живота, например, спокойствие или вкусна храна. Не планирайте нови начинания, смяна на обстановката.



Стрелец – Вие се разкъсвате между желанието да свършите с всички задължения и необходимостта да прекарате повече време с любимите хора или да се отдадете на себе си. Трябва да решите какви са ви приоритетите, защото няма да можете да направите всичко.

Козирог – Ако имате трудни моменти във връзката си, денят ще осветли проблема. Днес можете взаимно да се покаете, да си признаете грешките и да се помирите. Открито си поговорете. Луната ще ви подпомогне в това.

Водолей – Препоръчително е да прекарате повече време в спокойна обстановка и да си помързелувате. Ще откриете идеи или решение на своите проблеми в компания с приятели. Помислете как да очаровате и изненадате любимия човек.

Риби – Звездите ви предлагат да внесете промени в начина си на живот. Денят е благоприятен за различни оздравителни процедури. Хората занимаващи се с духовни практики, днес могат да получат откровение.