Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще сте зашеметени от любов

Овен – Вашият авантюристичен дух е твърде неспокоен. Винаги има нещо ново за опитване, нещо ново за изследване. Ами какво пък, експериментирайте. В областта на любовта се опитайте да разберете по-добре партньора си. Ако сте свободни, ще срещнете човек, който няма да ви остави безразлични.

Телец – На работното място нещата ще се движат твърде бързо, затова се опитайте да останете фокусирани. Ще бъдете изпълнени с енергия, но не се насилвайте да вършите всичко. Не забравяйте, че от време на време трябва да правите компромиси с близките си.

Близнаци – Днес работата ще ви бъде приоритет и ще работите по всяка задача, която приемате с такава страст, че ще постигнете впечатляващи резултати. Вашето настроение ще зависи от това на другите, с които се събирате.

Рак – Днес любовта ще има съвсем различен вкус и ще ви отведе далеч извън зоната на комфорт. Възможно е да се влюбите в човек, който „не е от вашия тип“ или който изобщо не отговаря на критериите ви.



Лъв – В професионалната област трябва да направите някои промени и да изясните идеите си. Ако преживявате конфликт в любовния си живот, добрите астрални аспекти ще ви помогнат да намерите решение.

Дева – Не се фокусирайте прекомерно върху работата си, защото това ще ви лиши от преживяване на много неща. Ще се появят обстоятелства, които ще ви дадат възможност да стабилизирате живота си.

Везни – Трябва да сте нащрек така, че вашата нерешителност да не ви накара да загубите интересни възможности, които могат да възникнат. Продължете и се насладете на това, което животът може да предложи.

Скорпион – Няма да позволите на никого да ви казва какво да правите или да позволите вашите решения да бъдат поставени под въпрос. Стойте далеч от конфликтни хора, които не ви носят нищо положително и мислете за себе си и за това, което е добро за вас.



Стрелец – Може да възникнат неочаквани препятствия, които усложняват вашите планове, но енергията на планетите, ще ви помогне да не ви липсва сила да се изправите пред неудобствата и вашият оптимизъм да не спада.

Козирог – Подходящ момент за проектиране на нови инициативи, защото ще бъдете вдъхновени и с много ясни идеи. Ще почувствате необходимостта да разговаряте с любимия човек за онези неща, които причиняват дистанция между вас.

Водолей – Вие ще бъдете мишена на очарователен човек от противоположния пол. Флиртувайте и се забавлявайте без да поемате ангажименти. Оставете нещата да се случват и вървят по естествен път.

Риби – Ще бъдете много оптимистични и позитивни и с това отношение и вашата интуиция, която ръководи стъпките ви, ще ви бъде трудно да не получите това, което искате. Луната привлича късмета във вашия живот и засилва желанието ви да излезете, да се забавлявате.