Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ще ви залее любовна вълна

Овен – Може да възникне някаква конфронтация с някого, но желанието ви за диалог и добрите ви намерения ще смекчат всяка напрегната ситуация. Мислете позитивно. Днес много неща може да ви изглеждат примамливи.

Телец – Вие сте твърдо решени да действате по свой собствен начин, напълно сте уверени в себе си и не желаете да слушате никакви съвети. Ще предприемете действия, за да разрешите някои важни проблеми.

Близнаци – Луната в затихващата си фаза може да ви накара да се чувствате носталгични и не много активни. Желанията ви далеч не съвпадат с тези около вас и ще ви бъде трудно да угодите на всички, затова се съсредоточете върху себе си и направете това, което искате.

Рак – Късметът ще бъде ваш партньор. Бъдете гъвкави и ще постигнете баланс. Добро време да се срещнете със стари приятели и да си спомните общото минало. В любовта ви очаква вълна от страсти и емоции.



Лъв – Лесно ще се справите с препятствията, които ще се появят на пътя ви и нищо няма да ви накара да се откажете от идеята. В професионалната област сте готови за състезание и вярвате, че ще излезете победител.

Дева – Избягвайте важни решения и отговорности и ги оставете за друго време, ако не са спешни. В професионалната област се нуждаете от спокойствие и концентрация, а в любовта не се притеснявайте за бързото развитие на събитията.

Везни – Ще се наслаждавате на малките неща, но тихото ви щастие може да бъде засенчено от хора с труден характер. Избягвайте ги! Днес вероятно ще пропуснете нещо важно поради разсейване.

Скорпион – В професионалната област бъдете отворени за компромиси и споразумения. Положителното и спокойно отношение към всичко, което ви се случва днес, ще избегне ненужното напрежение и конфронтации. При необходимост може да импровизирате.



Стрелец – Днес ще копнеете за приключения и необичайни събития, но трябва да избягвате излишни рискове. Навлизате в динамична фаза, в която нещата се движат по-бързо от обикновено. Не търсете услуги за неща, които можете да направите сами.

Козирог – Да обръщате повече внимание на семейството си няма да бъде вариант, а по-скоро задължение. Ще трябва да спазвате ангажименти, дори да имате предвид други планове. Намаляващата Луна ви носи спокойствие.

Водолей – Не трябва да оставяте нищо да ви разсейва и да ви попречи да направите това, което сте започнали или решили. Малко небрежност може да означава много. Не се подценявайте в работата, бъдете обективни. В любовта ще изпаднете в изкушения, бъдете разумни.

Риби – Житейската история на някого ще ви покаже, че животът ви е много по-добър, отколкото си мислите и ще ви направи благодарни за всичко, което имате. Не се страхувайте да пренаредите приоритетите си.