Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес следвайте желанията си. Лъвове, добър момент да преосмислите живота си

Добър ден за решаване на актуални въпроси и не особено подходящ за сериозна домакинска работа.

Овен – В днешния ден звездите твърдо забраняват да мислите за работа. Вероятно сте изразходвали твърде много енергия през последните изминали дни и сега имате нужда от почивка и релаксация. Не пренебрегвайте здравето.

Телец – Днес едва ли ще успеете да излезете извън прага на дома си: ще бъдете заети с домакински задължения, така че ще трябва да откажете на приятелите си, когато ви предложат да отидете някъде с тях.

Близнаци – Не винаги всичко е лесно, но вие не отстъпвайте, ако по пътя възникнат препятствия. Постоянството се отплаща: с него ще постигнете задоволителни резултати. Хрумват ви някои идеи и може с успех да импровизирате.

Рак – Не оставяйте желанията си на заден план и ги следвайте. В известен смисъл това може да създаде определени проблеми, но те могат да бъдат решени. Излизането сред природата ще бъде особено полезно за вас. Разходката на чист въздух ще възнагради напрегнатите ви нерви.

Лъв – Ще се почувствате изпълнени с жизненост, енергия и оптимизъм. Добър момент да преосмислите живота си и да промените това, което не ви удовлетворява. Този уикенд можете да срещнете хора, които ще окажат много положително влияние върху вас.

Дева – Оставете се на течението и се доверете на късмета, защото той ще се появи, когато имате най-голяма нужда от него. Този уикенд можете да почувствате силно привличане към някой, когото наскоро сте срещнали.

Везни – Действията на другите могат да бъдат неприятно изненадващи и разочароващи; понякога дори най-близките хора правят това, което не сте очаквали. Хората около вас не винаги ви разбират правилно, може да ви се обидят от невинни забележки или от дреболии.

Скорпион – Днес ще трябва да бъдете по-гъвкави и по-адаптивни, ако искате да избегнете ненужни проблеми. В сферата на любовта не се фокусирайте върху малките неща, които само ще развалят отношенията ви с партньора ви.

Стрелец – Този ден не може да се нарече особено лош, но въпреки това не са изключени някои трудности и неприятности, както и грешки, които може да допуснете, защото твърде много бързате.

Козирог – Днес денят ви позволява да се насладите на простите неща. Следвайте инстинктите си и вижте къде ще ви отведат. Вие сте човек, който повече се ръководи от разума и логиката, но сега е добре да оставите сърцето да ви води.

Водолей – В любовната сфера ще намерите отговори на въпросите, които ви притесняват и търсите от дълго време. Това ще ви помогне да укрепите отношенията с партньора си и да се освободите от излишни съмнения.

Риби – Следвайте интуицията си днес и ще стигнете до правилното място. Понякога сърцето „вижда“ неща, които очите не могат да видят. Ще бъдете в променливо настроение, но това няма да ви създаде много проблеми.