Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес сте неустоимо съблазнителни, очаква ви ново начало

Овен – С положителната астрална енергия, която получавате, вие ще стъпвате здраво на земята и няма да допуснете трети страни да се намесят в живота ви с техните съвети. Наясно сте какво искате и ще действате съобразно с това.

Телец – Днес планетите не само ще увеличат енергията ви, но и ще ви дадат мотивация да организирате живота си до максимум. Буквално ще бъдете неудържими, докато бягате от едно място на друго, подреждайки всеки кът от живота си.

Близнаци – Отпуснете се и направете нещо различно, което ви помага да мислите за нещо друго, докато решавате това, което ви тревожи. Трябва да разграничавате професионалния от личния живот.

Рак – Венера във вашия знак благоприятства любовния ви живот и ви прави съблазнителни, което няма да остави безразлични много фенове. Късметът ви се усмихва за много неща. Възможно е някакво ново начало.



Лъв – Не, не е нужно да планирате деня днес, защото нищо няма да върви според вашите очаквания. Планетите ще ви сервират непредвидени събития. Вашата щедрост и лидерски умения ще ви направят много популярни, където и да сте.

Дева – Със страхотното си чувство за отговорност във всичко, което правите, ще се справите добре, но не забравяйте да запазите момент от деня, за да го посветите само на себе си, да се поглезите и да се насладите на някои удоволствия.

Везни – Вашите дипломатически умения ще бъдат много полезни днес и вие ще накарате хармонията да царува във вашата среда. Добър ден да се насладите на любовта и да пожънете важни успехи, както сантиментално, така и лично.

Скорпион – Ако смятате, че сте направили грешка, най-добре е открито да я признаете, да се извините и започнете отначало. Можете да сте изпаднали в някаква неудобна ситуация, но ще знаете как да се измъкнете от нея.



Стрелец – Благодарение на благоприятните астрални енергии, които получавате, всичко ще се развива във ваша полза, за да успеете, но контролирайте гордостта си, защото това може да ви отведе в посоки, които не искате.

Козирог – Това е подходящ момент за практическа работа по дома, можете да помислите за започване на ремонти, актуализиране на интериора, закупуване на нови мебели. Ако имате връзка, консултирайте се с любимия човек преди да вземете решения, които могат да засегнат двамата.

Водолей – Вашият нормален начин на действие днес ще бъде обърнат с главата надолу, така че за да се адаптирате, трябва да сте по-гъвкави. Възможно е да промените работното си време, плановете, да отмените срещи…

Риби – Вие сте човек, който винаги се грижи за другите, който знае как да слуша и да съчувства. Но днес не забравяйте да насочите част от тази енергия към себе си. Трябва да се научите да се грижите за себе си, защото също имате нужди.