Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес сте оптимисти. Стрелци, съдбата ви изпраща попътен вятър

Неблагоприятен ден за нови начала. Препоръчва се рутинна работа, която не изисква много усилия.

Овен – Днес можете да постигнете бързи успехи, но втората половина на деня изисква повече търпение и постоянство. Най-добре е да избягвате противоречията. Понякога ви се иска бързо да убедите другите, че сте прави, но трябва да изчакате малко: скоро те сами ще разберат това.

Телец – Благоприятно време за решаване на някои важни въпроси. Можете да намерите нови съюзници или съмишленици. Втората половина на деня ще бъде по-успешна, ако не се притеснявате от дреболии.

Близнаци – Звездите са готови да подкрепят новите ви начинания, да помогнат в изпълнението на плановете ви. Уважението и толерантността ще заменят недоразуменията и взаимните претенции в личните отношения.

Рак – Въпреки препятствията и трудностите, вие си оставате оптимистично настроени. Умно ще постъпите като не обръщате внимание на това, което не ви касае, избягвате излишни спорове, стоите далеч от чуждите конфликти.


Лъв – В днешният ден сте доста импулсивни и страстни. Давате най-доброто от себе си във всичко, което правите и сте готови да се борите неуморно за това, което искате, със силно позитивен дух, който ще бъде вашият най-добър съюзник.

Дева –Възможно е днес да има малки забавяния в плановете и делата ви, които могат да предизвикват известна несигурност. Не започвайте трудни и сложни задачи. Твърде сте потопени в собствените си мисли, които ви отвличат от това, върху което трябва да се съсредоточите.

Везни –Ако има нещо, което ви притеснява, сега бихте могли да го поправите. Не бързайте да реагирате на всяка критична забележка отправена към вас и не хабете напразно сили в дребни и ненужни разправии. Така рискувате да затънете в дълбок битовизъм.

Скорпион – Денят няма да ви донесе лесен успех, но можете да постигнете отлични резултати, ако вложите повече усилия и старание. Не се отказвайте от намеренията си, ако нещо се обърка – помнете, че настойчивостта постига чудеса.


Стрелец – Космическата обстановка в днешния ден обещава попътен вятър за важните действия. Можете да постигнете много днес, но трябва да действате бързо и решително. Така че няма нужда да отлагате нищо.

Козирог – Денят не е лош, но ако искате да постигнете по-добри резултати, действайте сами, не чакайте одобрението на другите и не разчитайте на тяхната подкрепа. Смелите, оригинални решения често са най-добрите, дори ако не всеки може да ги оцени.

Водолей – Днес трябва да бъдете по-внимателни с новите идеи и проекти, времето не е подходящо за нови начинания, в бъдеще те могат да донесат по-скоро разочарование. Вместо това се върнете към започнатото и го довършете.

Риби – Семейните задължения и ангажименти ви зоват. Днес няма да ви остане много свободно време, освен ако не се откажете от всичко останало. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да успеете.