Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес сте особено привлекателни! Лъвовете са в стихията си

Заемете активна позиция и се потопете в текущите си дейности. Ден за реформи. Благоприятен период за уреждане на "пренебрегвани" проблеми и изпълнение на отложени задачи.

Овен – Днес отново ще се изявите като лидер в екипната работа, имате добър усет за групова динамика. Обединяването на енергиите с другите и привличането им към общия поток на работа, може да бъде добро преживяване за вас.

Телец – В момента не знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, затова трябва да останете гъвкави - също и във финансово отношение. Ако в момента ви съветват да инвестирате, бъдете критични и отделете време да помислите, тъй като е малко вероятно да получите най-добрия съвет в момента.

Близнаци – Недейте винаги да търсите грешката само в партньора си и най-вече не винаги се чувствайте нападнати веднага, но се поставете „в обувките” на другия човек и се опитайте да го разберете по-добре.

Рак – Днес изглеждате много привлекателни за непознатите хора, които срещате, и затова често те обръщат поглед след вас. Дори и да не поемете инициативата, обещаващи запознанства бързо ще възникнат.



Лъв – Чувствате се енергични и полагате последователни усилия да предприемете необходимите стъпки. Имате и ценна подкрепа от различни страни. Дори и да се колебаете, не трябва да пропускате шансовете пред себе си.

Дева – Днес ще са ви необходими компромиси в партньорството ви. Пренебрежителното отношение само ще влоши нещата. Във всеки случай сте малко неуверени в отношенията с противоположния пол.

Везни – Вашият ежедневен професионален живот днес се характеризира с несигурност и конфронтации. Не се обезсърчавайте, ако не винаги имате правилната концепция за всеки проблем в чекмеджето. Проявете здравомислие и избягвайте да правите изкуствени неща.

Скорпион –
Изправени сте пред голямо предизвикателство и ви се струва на пръв поглед, че са нерешими проблемите. Запазете спокойствие и внимателно планирайте ходовете си на действие, вместо да заравяте главата си в пясъка. Скоро ще разберете, че някои проблеми не са толкова големи, колкото си мислите.

Стрелец – Неочаквани събития или непредвидени обстоятелства могат да развалят вашите желания и планове. Трябва да осъзнаете, че не всяка ситуация може да бъде планирана и контролирана. Ако е възможно, отложете планираните инвестиции и покупки.

Козирог – Днес може да бъдете изправени пред вътрешно изпитание. Не се хвърляйте с главата напред заради неща, които ви нервират. Опитайте се да подходите конструктивно към всяка трудна ситуация, като гледате на това като възможност да укрепите собствената си позиция.

Водолей – Шансовете да флиртувате днес са малки, тъй като изглежда никой не ви обръща внимание и ако го направят, тогава това може да не ви е достатъчно. Не ви пренебрегват нарочно, по вероятно има друга причина, която няма нищо общо с вас.

Риби – В личния си живот в момента плавате в неизследвани води и с много вятър. Имате усещането, че партньорът ви сякаш се опитва да ви поставя препятствия. Бъдете находчиви и гъвкави, така че бързо да откриете възможните решения.