Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес съберете приятели на вечеря, Лъвове - впечатлявате специален човек

Готови ли сте за разтърсване? Колелото на съдбата показва, че нещо идва към вас. Но не се безпокойте много.

Овен –
Не позволявайте на нещата да се застоят. Време е да вземете мерки. Във всичко, което правите днес, вижте колко далеч можете да стигнете. Направете почивка от обичайната си интензивност и просто се насладете на слънчевата светлина и лекия разговор с другите.

Телец – Днес може да се почувствате сякаш сте излезли от тъмното на светлина. Тежестта е вдигната, но все още има емоционална драма, която трябва да се разреши. Отидете на дълга разходка този следобед и увеличете капацитета на белите си дробове. Ускорете пулса си.

Близнаци –
Имате нужда от смелост, за да промените посоката на стъпките си, но с помощта на Вселената ще успеете. Вашият път е готов за вас, така че слушайте инстинкта си и се въоръжете с много смелост.

Рак –
Насладете се на вечер с приятели, ако е възможно, и вземете активна роля в разговора. Ще откриете, че колкото повече общувате, толкова повече ще можете да освободите част от напрежението, което може би дори не осъзнавате, че имате.

Лъв –
Само защото се чувствате тихи и мълчаливи, не означава, че трябва да се обличате в черни или сиви дрехи и да носите замислено лице. Така че, опитайте да носите топли и весели цветове и най-ярката си усмивка и един специален човек със сигурност ще бъде впечатлен, за голяма ваша радост!

Дева – Уикендът се очертава като изключително оживен за вас и ако се видите отново с любими хора, може да ви накара да се почувствате по-добре, отколкото бихте си представяли. Прекарайте приятно време и се насладете на момента на настоящето.

Везни –
Време е да забравите всичко лошо и да преоткриете радостта от живота. Нека мине време и ще видите, че нещата ще се наредят от само себе си. Нищо не е вечно и никоя днешна ситуация няма да продължи безкрайно.

Скорпион – Не всичко е както изглежда. Може да се наложи да се измъкнете от сънищния транс, за да разкриете истината, която е под повърхността. Не пренебрегвайте интуицията си. Опитайте се да разтълкувате какво всъщност означават тези несъзнателни мисли, които ви идват.

Стрелец –
Вие сте олицетворението на поговорката „силата идва отвътре“. Както изглежда, е време да съберете емоционалните си ресурси и да се изправите пред предизвикателствата в живота си със сила и благодат.

Козирог –
Не се изолирайте от света само защото хората около вас не могат да разберат уникалните ви идеи и разбирания. Вие сте един от малкото хора, които имат големи мечти и не се страхуват да ги реализират. Това е твърде много за хора с ограничен ум.

Водолей –
Днес някой ще се опита да ви наложи своите ценности и нагласи, които изобщо не съответстват на вашия начин на живот. Не попадайте под чуждо влияние. Животът не идва с инструкции, така че трябва сами да решите как ще живеете.

Риби –
Вие не сте крехко парче стъкло на прозорец. Може да сте нежни и да притежавате мил и скромен чар, но по същество сте устойчиви на разбиване. Не е нужно да предавате на другите юздите на сърцето си.

Четете още: Пълният хороскоп на всички зодии за месец юли