Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес тренирайте търпението си

Овен – Ще почувствате нуждата да изпитате нови усещания и креативността ви ще бъде значително засилена. Може да застанете на пътя на амбициозен човек, който ще се превърне във ваша конкуренция.

Телец – Имате завистливи хора около себе си. Не споделяйте детайлите от личния си живот с колеги от работата. Не е нужно да знаят къде и как харчите парите си. Не позволявайте на приоритетите на другите да се превърнат в предимство в живота ви.

Близнаци
– Луната в сектора на любовта на вашия знак прави добър ден за любов и романтика, тя е в състояние да изпълни сърцето ви с радост. Днес използвайте всички трикове, за да получите това, което искате, което зависи от конкретен човек.



Рак – Денят на влюбените е на прага и вече усещате любовта във въздуха. Този ден ще подхрани страстта ви и ще ви доближи до партньора си както физически, така и духовно. Тренирайте търпението си!

Лъв – Ще се насладите на един много релаксиращ ден. Ако през последните дни е имало разногласия с партньора ви, сега е лесно да намерите правилния подход за възстановяване на хармонията във връзката ви.

Дева – Денят е натоварен, но ползотворен. Ще можете да осъществите всичко, което сте планирали. Физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Благоприятно за любовните срещи.



Везни –Космическият барометър в днешния ден обещава попътен вятър за действията ви. Разбирате, че трябва да действате бързо, опитайте се да не отлагате нищо за по-късно. В интимния свят не допускайте да бъдете небрежни, а се съобразявайте и с желанията на партньора си.

Скорпион – Докато се стремите да правите другите щастливи, не забравяйте да направите нещо специално за себе си. Днес дори най-простите неща като да хапнете нещо любимо, разходка сред природата или среща с приятели могат да подобрят настроението ви.

Стрелец – Вие сте приятелски настроени и отворени към света. Луната е в сектора на приятелството на вашия знак, така че не бъдете сами, бъдете сред хората. Добре е да прекарате време в компанията на приятели, можете да ги вдъхновите и да завладеете мнозина с великолепието си.



Козирог – Вие сте ефективни в работата. Ще намерите начин да се справите с предизвикателствата. За някои от вас не е изключена промяна на работното място. Някои ще получат положителни новини. Пазете се от ненужни караници.

Водолей – Вие сте в добро настроение и изпълнени с оптимизъм, защото днес Луната е във вашия приключенски девети дом. Планетарните енергии носят вдъхновение и желание да се докажат. Вземете инициативата в свои ръце и не се страхувайте да действате

Риби – Днес ще бъдете меланхолични и мечтателни. Вашата чувствителност ще бъде много изразена и лесно можете да се почувствате наранени. Избягвайте неудобни ситуации и места, където има напрежение.