Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес ви е сантиментално. Везни, не предприемайте нищо ново

Денят като цяло е благоприятен, но се препоръчва да ограничите контактите, включително с любимия човек.

Овен – Денят може да донесе напрежение в службата или у дома, затова ще е най-добре, ако сдържате нервите си и се опитате да запазите спокойствие. Бъдете твърди и се борете за това, в което вярвате, но избягвайте да опъвате въжето до точката на скъсване.

Телец – Може би досега сте приемали партньора си за даденост, но е добре да започнете да приемате връзката си много по-сериозно, да промените отношението си към него или нея. Разбира се в положителна посока.


Близнаци – Чувствате нужда от спокойствие и тишина, но като цяло ще сте добре през целия ден. В службата ще ви се даде шанс да поправите предишна грешка, така че се съсредоточете върху работата. В любовта бихте могли да постигнете желаната цел, но само ако не бързате с решенията.

Рак – Днес ще ви е малко сантиментално и меланхолично, възможно е да сте по-чувствителни към думите и постъпките на другите. Внимателно подбирайте компанията си и избягвайте неподходящи хора.

Лъв
– Много отговорности и задължения се нуждаят от вашето внимание. Бъдете предпазливи, доколкото е възможно и не споделяйте намеренията си с другите. Трябва да обмислите всеки въпрос и да вземете най-доброто решение.

Дева – Този ден може да извади на светло много въпроси, които ще се нуждаят от незабавно внимание. Бъдете подготвени, иначе може да се почувствате така, сякаш са ви издърпали килимът изпод краката.


Везни – За някои ще е малко по-труден денят. Желателно е да се стремите към спокойствие и в уединение. Не предприемайте нищо ново, но е добре да завършите това, което сте започнали. Пазете се от случайни контакти, от неочаквани изненади.

Скорпион – Трябва да бъдете по-внимателни с помощта, която оказвате на другите хора. Не е необходимо да чакате специален ден, за да изразите любовта си към партньора. Това можете да направите и днес, да покажете на любимия човек колко е специален за вас.

Стрелец – На работното място бъдете по-дискретни относно това, което възнамерявате и ще избегнете излишни проблеми. Ако имате връзка, контролирайте егото си и не позволявайте това да развали отношенията ви с партньора.

Козирог – Днес по-добре не разчитайте на покровителството на звездите и късмета относно вашите действия. Необходимо е да се стремите да прекарате в спокойна и непринудена обстановка. Възможни са проблеми от битов характер.


Водолей
–На работното място се пазете да не се озовете в конфликтна среда. Добре ще е да посветите деня на дома и на семейството. Не е благоприятно за важни срещи. Не се опитвайте да подтикнете хода на събитията в желаната посока, това няма да донесе добри резултати.

Риби –Най-после ще видите светлина в края на тунела и ще сте по-оптимистично настроени. Днес не е изключена възможността да запърхат пеперуди в корема ви като видите някого. Понякога работата и любовта вървят ръка за ръка.