Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес всичко върви много добре! Скорпиони, не бързайте с решенията

Опитайте се да имате възможно най-малък контакт с външния свят и повече с вътрешния свят. Не се препоръчва да спите дълго време, това ще притъпи възприятието ви. Не яжте много, цялата ви енергия ще бъде насочена към смилане на храната и концентрацията върху вътрешния свят ще изчезне.

Овен – Днес може да се появи добра инвестиция или добра възможност. Като цяло ще имате напредък, а също и предизвикателства. Ще имате голяма физическа мотивация и активност в сексуалната сфера.

Телец – Медитация, търпение, дискретност и спокойствие ще бъдат умения, които ще трябва да използвате този ден, за да контролирате мощната енергия, която ще бъде във вас. Трябва да анализирате дълбоко чувствата си и да се опитате да коригирате това поведение, което ще ви донесе само отрицателни резултати.

Близнаци – Днес ще се почувствате по-добре, въпреки че би било още по-добре за вас да излезете и да спортувате или да насочите енергията към сексуални занимания или друга дейност, за която знаете, че ви отпуска.


Рак – Всичко ще върви много добре, ако действате на много солидна и балансирана основа: не го забравяйте. Днес ще бъде добър ден. Посветете го на вашите семейни отношения, братя и сестри и семейния диалог, защото те са много важна част от живота.

Лъв – С кураж, капацитет и сила на волята ще се изправите без страх пред всяко ново предизвикателство. Въпреки това, вие се разхождате с изваден меч и това може да ви причини много конфликти с другите: овладейте темперамента си и се възползвайте от личната си харизма.

Дева – Днес става въпрос за вземане на някои решения въз основа на важни приоритети. Обмисляйте внимателно всеки въпрос преди да вземете окончателно решение. Търсете и приемайте съвет само от тези, на които наистина се доверявате.

Везни – Балансираната атмосфера, която цари днес, ще ви помогне да успокоите нервите си. Няма нужда да правите нещата по-сложни, отколкото са в действителност. Отговорът на въпросите всъщност е много прост. Всичко, което желаете, е на една ръка разстояние. Не е нужно да ходите далеч, за да постигнете това, за което жадувате.

Скорпион – Днес ще бъде ден, в който трябва да не бързате, за да избегнете големи грешки. Ще усетите чувствителността си на повърхността и е необходимо да постигнете споразумения с членовете на семейството или в службата.


Стрелец – Днес ще бъде ден, в който можете да приключите с просрочени въпроси. Ще разберете, че вашите приятелства ще бъдат от първостепенно значение в този момент. Тяхното разбиране и подкрепа е най-важното нещо за вас.

Козирог – Сега е дошло време, когато трябва да цените доброто и положителното, което сте направили. Не влизайте в негативната спирала. По-скоро трябва да си поемете дъх и да бъдете предвидливи, за да се чувствате добре в живота.

Водолей – Вашата личност в определени моменти няма да бъде толкова ярка; но трябва да знаете, че съдбата е с вас и че вашата мъдрост ще дойде от вашето възприятие. Важно е да се научите да виждате реалността и да избягвате самоизмамата. Вашата мисия е да отделите истинското от фалшивото.

Риби – Ще почувствате известно объркване и/или страх от това, което ви предлага животът. Време е за интроспекция и пречистване на тялото и духа ви; медитацията е предпочитана. Избягвайте зависимостите и бягството от реалността. Трябва да стоите здраво стъпили на земята.