Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днес звездите ви придават специална привлекателност

Овен – Може да станат някакви промени или да се създаде някакъв конфликт във вашата среда. Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове. Занимавайте се с неща, които ви отпускат.

Телец – Каквото и да правите, направете го старателно и изчерпателно. Вашата работа ще бъде оценена. Научете се да се фокусирате спокойно върху проблемите. Нови, непознати усещания ще изпитате с партньора си.

Близнаци – Вие ще успеете да избегнете конфликтите около вас. На работното място бъдете упорити и решителни, ако искате някаква промяна. Не се изненадвайте, ако се влюбите от пръв поглед или ако срещнете някого, когото не може да изкарате от ума си.

Рак – Нов ден, нов шанс да бъдете по-добър човек. На работното място не се страхувайте да изпъкнете с нови идеи. Не вземайте решения, свързани с любов, семейство и приятели. Звездите ви придават специална привлекателност и като магнит привличате интереса на противоположния пол.

Лъв – Може би е по-добре да използвате работното време за задачи, които изискват креативност и ангажираност към детайлите. В ума ви ще има толкова много мисли, идеи и анализи, че ще ви е трудно да се отпуснете.

Дева – Не е добър ден да вършите няколко задачи едновременно. Пазете енергията си за по-важните неща. Може да се почувствате объркани, ако трябва да вземете решение. Нуждаете се от релаксиращ масаж или нещо, което да ви отпусне.

Везни – Днес във вас ще се прояви най-привлекателната ви страна. Това е добър ден за постигане на по-добър баланс между работа, физическа активност и време за себе си. Имате склонност да харчите повече от обикновено, включително за забавление и удоволствие. Нека желанията останат в разумни граници, така че разходите за тях да не подкопават личния ви бюджет.

Скорпион – Непредвидени обстоятелства могат да попречат на плановете ви днес. Като цяло денят е по-спорен, по-подходящ да подготвите почвата за бъдещи успехи, но не и за действие. Анализирайте какво се случва, но не се включвайте емоционално.

Стрелец – Вие ще трябва да действате в режим на многозадачност и постоянно да се движите от едно място на друго, за да имате време да изпълните всичко планирано. Може да забележите, че дори и в трудни ситуации имате избор. Ако една опция не работи, тогава друга бързо се появява.

Козирог – Днес най-правилното ще бъде не активното преследване на целта, а по-бавните действия. Отпуснете се и оставете нещата да се случват. Може би това изглежда неприемливо за вас, но именно тази стратегия ще донесе резултати.

Водолей – Може да страдате от безсъние или да се чувствате напрегнати, защото много мисли ще текат през главата ви. Романтичният компонент на живота набира скорост, вие привличате интереса на противоположния пол без никакви усилия от ваша страна.

Риби – Може да се наложи да направите промени в текущите си планове и да преразгледате планираното. Сега не е лесно да се разделят фантазиите от реалността, затова е по-добре да не се вземат важни решения. Изчакайте ден или два, докато обстоятелствата се изяснят.