Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, днешният ден обещава попътен вятър за действията ви

Овен- Днес ще се проявите като твърде своенравни и почти неуправляеми. Някои ваши маниери силно дразнят околните, вие пък се дразните от техните. Не се борете за власт, докато не сте набрали достатъчно рейтинг. Проявете внимание и търпение към партньора си.

Телец- Днес ще бъдете делови и контактни, което ще ви донесе съответните дивиденти. Ако се борите за някакво първенство, ще успеете. Ще имате възможност да изживеете нещо романтично, но първо трябва да се отпуснете.

Близнаци- Тенденциите на деня предразполагат повече към пасивност и мързел. Няма да ви се работи много. Това не значи, че ще си зарежете задълженията, но ще вършите всичко без желание. Бъдете внимателни при финансовите операции.



Рак- Космическият барометър в днешния ден обещава попътен вятър за действията ви. В интимния свят не допускайте да бъдете небрежни, а се съобразявайте и с желанията на партньора си. Освен това не бъдете много своеволни.

Лъв- Спрете да повтаряте „няма ми нищо“, когато по изражението на лицето ви се „чете“, че имате какво да кажете. Говорете за вашите чувства, хората ще оценят вашата честност, дори когато не са съгласни с вас. Когато най-малко го очаквате, ще получите телефонно обаждане или съобщение от специален човек. Усмивката веднага ще се разлее по лицето ви.

Дева- Прилагайте умело натрупания си опит и знания в действие. Не бързайте да реагирате на всяка критична забележка отправена към вас и не хабете напразно силите в дребни и излишни разправии. Рискувате да затънете в дълбок битовизъм.



Везни- Под днешното розово небе ще бъдете упорити идеалисти, които вярват в идеален свят и никой няма да може да ви убеди в противното. Хората ще се приближат към вас с предразсъдъци, но изобщо няма да се интересувате от това, защото ще мечтаете с отворени очи.

Скорпион- Дайте пространство на душата си да диша. Отървете се от лоши чувства като гняв, омраза и желание за отмъщение и бъдете изпълнени с любов, удоволствие и страст. Вярвайте, че винаги можете да се справите по-добре и това наистина ще се случи.

Стрелец- Дръжте здраво волана. Днес ще летите високо към успеха с голяма скорост, но това ще има и своите рискове. Готови ли сте за бързи промени и турбуленция? Уверете се, че печалбата е по-голяма от загубата, преди да вземете решение.



Козирог- Не можете да видите решението на трудна ситуация? Може да стоите твърде близо до нея! Отдръпнете се и погледнете отново, защото понякога нещата изглеждат по-добре от разстояние. Голямата картина е най-важна.

Водолей- Ще можете да осъществите всичко, което сте планирали за днешния ден. Физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Благоприятно за любовните срещи.

Риби- Смейте се, смехът е най-доброто лекарство, независимо с каква ситуация се сблъсквате. Днес се обградете с хора, които събуждат чувството ви за хумор и ви насърчават да бъдете най-добрата версия на себе си.