Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, доверете се на интуицията си. Романтичен ден за Лъвовете

Денят е подходящ за краткосрочни задачи. Всичко, което бъде започнато, трябва да се довърши. Решителността ще ви помогне да се справите с много неща. Покажете любов и внимание към хората, които обичате, към близките.

Овен – Звездите ви съветват да бъдете по-рационални в харченето. Днес Луната е във вашия дом на парите, което може да означава непланирани разходи. Покупките са възможни под влияние на моментно желание, но такива, които впоследствие ще се окажат ненужни.

Телец – Днес имате много енергия. Ще се справите с всички въпроси, каквото и да предприемете. Може да ви хрумнат оригинални идеи как да увеличите доходите си. Изгодно предложение може да се появи неочаквано.

Близнаци – При вземането на важни решения е необходимо внимателно да се анализират съществуващите обстоятелства и да се претеглят всички възможни плюсове и минуси, за да не съжалявате за прибързаните заключения по-късно.

Рак – Проблемът, който ви дразни от дълго време, може да бъде решен неочаквано лесно, най-важното е да се доверите на интуицията си и да действате в съответствие с нейните ценни "инструкции".

Лъв – Луната повишава вашето самочувствие и цялостната ви жизненост. Днес ще се чувствате много по-добре, отколкото вчера. Вечерта може да завърши доста романтично или в приятелска атмосфера.

Дева – Опитайте се да се отнасяте с уважение към околните и не поставяйте личните интереси пред тези на другите. Бъдете бдителни и не давайте повод за клюки. В любовните отношения трябва да проявите оригиналност и креативност и тогава ще имате по-голям успех.

Везни – По всички възможни начини е необходимо да поддържате светлината на доброто настроение в себе си, която ще светне в душата ви от самата сутрин - не позволявайте на хората и обстоятелствата да я угасят.

Скорпион – Това е чудесно време да поемате рискове и да получите това, което искате. Въпреки всичко, не забравяйте за предпазливостта. Ще се сблъскате с проблеми, знаейки, че те няма да могат да ви победят.

Стрелец – Вие сте под влиянието на планетата Марс, която ви дава енергия и жизненост и ще ви помогне да преодолеете всеки проблем, който се изправи пред вас. Ще излъчвате енергия, която няма да остане незабелязана от противоположния пол.

Козирог – Добър ден за флирт, романтични приключения и забавления. Внесете свежи нотки в личния си живот. Няма нужда да се престаравате и да търсите внимание, просто бъдете естествени - интересът на противоположния пол ще бъде насочен към вас.

Водолей – Може да имате търкания с някой близък човек. Опитайте се да разрешите въпроса, като говорите спокойно. Старайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със семейството си. Не се опитвайте да обвинявате, вместо това намерете решение, което да задоволява всички.

Риби – Доброто ви сърце и желанието ви да помагате на другите ще ви подтикнат да дадете всичко от себе си, но трябва да мислите повече и за вас, защото толкова много щедрост може да ви остави без енергия.