Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, имате нужда от динамика. Стрелци, внимавайте с финансите

Денят носи огромна енергия, която може да ви отведе както в рая, така и в ада.

Овен – Когато става въпрос за пари и работа, чувството ви за организация може да бъде разстроено. Трябва да умеете да контролирате нервите си и да останете дипломатични. За настроението, малко напрегнат ден!

Телец – На работното място ще имате възможност да се съсредоточите върху най-важните задължения, като е възможно и разширяване на кръга от полезни контакти. Може да имате интересни разговори, които отварят пред вас нови перспективи или да получите новини и съобщения, които да ви изненадат приятно.

Близнаци – Бъдете внимателни днес, астралната обстановка ви тласка към прекаляване. Ще трябва да положите усилия, за да останете разумни. Не позволявайте на малко дреболии да ви попречат да се насладите на един страхотен ден!



Рак – Имате нужда от динамика: носете ярки цветове, избягвайте пастелни тонове. По отношение на парите и работата практическите реалности днес ще са по-поносими за вас. Мечтаете да избягате от тази рутина и чертаете нови планове.

Лъв – Що се отнася до парите и работата, стъпките, които предприемате сега, трябва да дадат добри резултати след известно време. Що се отнася до настроението, нещата изглежда най-накрая вървят напред! Относно здравето, може да имате нарушения в съня.

Дева – Денят може да изглежда на някои доста скучен. Опитайте се да го разведрите с малко хумор. На любовно ниво ще изпитвате нужда да се изолирате, да си останете вкъщи. Не искате да се виждате с хора точно сега.

Везни
– Ако има проблем, който ви притеснява, сега е подходящият момент да поговорите за него. Говорете с приятел, той ще ви даде полезни съвети. Имате нужда от идеи и мнения, така че не се срамувате. Просто попитайте.

Скорпион – Астрални аспекти ще ви накарат да искате да действате, да предприемате, но го правете с такт и дипломатичност. Доверете се на звездата си повече от всякога. Относно настроението малко мрачен ден. От здравна гледна точка всичко ще е наред, но духът ви ще е леко понижен.

Стрелец – Вашите инициативи ще бъдат много добре приети. Ще трябва да останете бдителни в сферата на финансите. Що се отнася до здравето, няма да ви липсва тонус, въпреки че са възможни неразположения, свързани със стрес и нервно напрежение.



Козирог – Тъй като Меркурий е във вашия знак, днес може да имате гениални идеи, да намерите оригинални решения на проблемите, пред които сте изправени. Вашето семейство ще изисква повече внимание от вас в днешния ден.

Водолей – Вие търсите съвършенството, което не съществува. Не поставяйте летвата твърде високо, ако искате реални резултати. Като цяло ще бъдете в добра форма, просто трябва да положите усилия да останете позитивни.

Риби – В любовта ще се чувствате като единствените, които полагат усилия да поддържат семейната хармония. Не се отказвайте въпреки това. Относно настроението ви днес, колелото се върти, всичко се променя.