Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, избягвайте споровете днес. Везни, избере щастието

Един от най-благоприятните и успешни дни за всяка дейност.

Овен – Искате ви се да има с кого да си говорите през цялото време, но изглежда, че всеки е зает с различни проекти и работа, и няма време за разговори. Не е изключено да получите приятна изненада, от където най-малко очаквате.

Телец – На работното място ще трябва да решите проблеми, причинени от някои от колегите ви, а шефовете ви притискат да завършите започнатите дейности. Опитайте се да бъдете по-резервирани и да контролирате емоционалните си изблици.

Близнаци – В този ден интуицията работи на високи нива, ще сте креативни, изразителни и ще вложите въображение там, където е нужно. Можете да водите важни и конструктивни дискусии с началниците си днес. Много добър ден, в който да постигнете споразумение.



Рак –Избягвайте да влизате в спорове и разправии. Всеки конфликт ще изчерпи енергията ви, ще ви натисне по раменете. Стойте далеч от клюки, интриги и избягвайте дискусии, за които знаете, че ще доведат до спорове.

Лъв – Благоприятен ден за изграждане на стратегии за постигане на целите и за действия. Трябва да се организирате и да направите някои важни избори. Общувате любезно с хората около себе си, но предпочитате да ви оставят да си вършите на спокойствие работата.

Дева – Правете нещата едно по едно. Може да не го усещате съзнателно, но многозадачността е изключително стресиращо и изтощително нещо. Направете си къси разходки. Излезте от офиса за известно време, за да промените състоянието на напрежението и да подишате чист въздух за няколко минути.



Везни – Изберете щастието и благополучието от момента, в който се събудите. Независимо от това колко препятствия ще се появят пред вас (да си разлеете кафето, да се събудите по-късно, отколкото трябва, да закъснеете за среща и т.н.), останете уверени, че можете да ги разрешите и да запазите усмивката на лицето си.

Скорпион – Не се нагърбвайте с повече работа, защото може да почувствате пълна липса на енергия и настроение. Пийте билкови чайове и спете повече. Помолете партньора си да прекара повече време с вас, така че да получите обичта, от която се нуждаете толкова много.

Стрелец – Ако сте изправени пред емоционален проблем, погледнете нещата реалистично, без да цепите конеца на четири, не се губете в детайли и визуализирайте цялостната картина. Може да осъзнаете, че не си струва усилията.

Козирог – Възможно е да се появят финансови проблеми днес, но те няма да са за дълго. Приходите няма да дойдат без да се поемат известни рискове, така че можете да започнете да прилагате иновативните идеи, които имате в работата или в бизнеса.

Водолей – Подхождането с оптимизмът и творчество към всеки проблем ще ви помогнат да постигнете много добри резултати. Денят е благоприятен за установяване на нови взаимоотношения, общуване, посещение на нови места.

Риби –Ще бъде трудно да се справите с неща, които отнемат много време и усилия. Добър ден за общуване с приятели и нови запознанства. Може да получите добри новини и примамливи оферти за работа или нещо друго.