Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, кой казва, че мечтите не стават реалност?

Овен – Звездите ви препоръчват да бъдете по-тактични в отношенията с близките. Може да нараните чувствата на някого, без даже да забележите. У някои ще се появи желание да експериментират, да променят външния си вид.

Телец – Нуждаете се от спокойна атмосфера, за да постигнете производителност на работното място. В областта на любовта бъдете готови за вълнуващи запознанства. Някой ще ви изпълни с романтични чувства само с един поглед.

Близнаци – В днешния ден ще бъдете различни от всички останали, но пълни с доброта и човечност. Вие ще бъдете истинска рядкост, но докато някои хора ще се вдъхновяват от вас, други ще ви завиждат.

Рак – Кой казва, че мечтите не стават реалност? Днес някой ще изпълни вашите собствени и ще ви донесе много повече щастие, отколкото някога сте почувствали. Това е денят, в който откривате наистина важното в живота.

Лъв – Този ден ще събуди детето у вас и ще ви насърчи да следвате любопитството си. Смях и забавление очакват мнозина. Ще бъдете спонтанни в действията си и ще правите неща без да сте ги планирали предварително.

Дева – Емоциите стават по-интензивни, дори малките неща могат да ви дразнят. Възможно е близък приятел или роднина да бъде източник на проблеми. Бъдете внимателни и не бързайте да действате. По-добре е да изчакате и да видите как се развива ситуацията.

Везни – Не купувайте нищо, само защото ви е привлякло вниманието от пръв поглед. Днес трябва внимателно да планирате бюджета си, защото ще бъдете склонни към разточителност и правене на излишни разходи.

Скорпион – Днес ще бъде намалена производителността ви в работата, тъй като не можете да спрете да мислите за това, което в момента ви вълнува. В областта на любовта, бъдете отворени за предизвикателства и неочаквани срещи.

Стрелец – Можете да поемете допълнителни отговорности, но нека да не е за сметка на собствените ви интереси. Някой може да усложни денят ви. Използвайте въображението си, за да подобрите своята любовна връзка.

Козирог – Обърнете внимание на скритите причинно-следствени връзки на събитията. Трябва да сте предпазливи по отношение на физическото здраве, склонни сте към наранявания и настинки. В любовта, това е добър ден за всякакви промени.

Водолей – Това е денят, в който авантюристът се събужда във вас. Мнозина ще се огледат за нови приключения. Следвайте интуицията си. В областта на любовта не вземайте окончателни решения.

Риби – Това не е ден, който трябва да прекарате сами или в уединение. Бъдете внимателни към кого проявявате доверие. Възможно е да има любовно напрежение между вас и партньорът ви, което скоро ще се разреши, ако не се намеси трето лице.