Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, любим човек ще ви направи изненада

Овен – Балансирайте почивката с домашните задължения. Това е добър ден за затопляне на отношенията с приятели и семейството, както и за възстановяване на стари приятелства. Вашият управител Марс повишава сексуалните ви желания и апетити и засилва страстта ви в любовта.

Телец – Днешният ден ще бъде предвестник на хубавите дни, които предстоят. Критиката не ви помага да накарате партньора си да се постави на ваше място. Трябва да събудите неговата съпричастност по нежен начин.

Близнаци – Днес се препоръчва висока физическа активност, за да ви поддържа доброто настроение. Любовта на някои ще създаде проблем, но е важно да останете спокойни и да не реагирате бурно.

Рак – Втората половина на деня (след 17ч) е по-позитивно и благоприятно време. Някои наистина ще имат специален ден и много причини за радост. Преди да имате възможност да мигнете, някой може да ви направи чудесна изненада, което ще предизвика усмивката ви да грейне на лицето.



Лъв – Днес обърнете повече внимание на начина, по който изразявате мислите си, за да не нараните близките си. В любовта влагате страст, която имате в големи количества. Вечерта е подходящо време да се посветите на любимия човек.

Дева – Днес ще действате спонтанно и ще се чувствате добре. Ще има нещо, което ще ви развълнува. Няма да можете да скриете чувствата си, тъй като ще се четат по лицето ви. Ако сте сами, вечерта е добра за флиртуване.

Везни – Не е нужно да чакате някой да ви даде зелена светлина, за да направите нещо добро за себе си. Няма нищо егоистично в това да се съсредоточите върху вашите желания и нужди. В днешния ден трябва да поставите себе си на пиедестал, защото го заслужавате.

Скорпион – Планетите днес ще ви подтикнат да откъснете фокуса си от материалния свят и да го пренесете в емоционалния и духовния. Колкото и да не искате, не се колебайте да признаете, че пропускате моментите, в които да се почувствате наистина безгрижни.



Стрелец – Смехът е най-доброто лекарство, не можете да нараните някого, ако се опитвате да подобрите настроението му. Споделете някоя шега, ако видите някой, който е тъжен, направете комплимент, ако някой страда от ниско самочувствие, помогнете ако някой се нуждае от помощ.

Козирог – Днес някои представители на знака могат да се почувстват изнервени, така че избягвайте да започвате сериозни дебати, по каквито и да било теми. Заемете се с нещо, което ще ви успокои.

Водолей – Може да се почувствате неразположени поради натрупан стрес, затова практикувайте медитация, релаксация, занимания с това, което ви носи удоволствие, разходка сред природата. Не отлагайте повече.

Риби – Ще имате успешен и спокоен ден, само ако контролирате внимателно импулсите си. Внимателно с вашата диета и нездравословни навици, това е чудесно време за промяна. Прекарайте деня с вашето семейство.