Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, не общувайте с хора, които са ви неприятни! Скорпиони, време е за забавление!

Денят не е благоприятен за проява на активност. Настроението и емоциите лесно могат да излязат извън контрол. Докато се чувствате спокойно и се усмихвате, в следващият момент може да избухнете вбесени от нещо.

Овен – Денят би могъл да премине спокойно. Вашата задача е просто да поддържате добро настроение, да не се изнервяте, да не се карате с никого, да не влизате в конфликти. Активната почивка, разходките на свеж въздух ще са ви от полза.

Телец – Днес бъдете внимателни към дребните неща, обръщайте внимание на знаците около вас. Разчитайте на собствената си интуиция и здравия разум, а не на чуждото мнение. Никога не е твърде късно да промените решението си, ако заключите, че е грешно!


Близнаци – Обстоятелства, които не сте взели под внимание, могат внезапно да възникнат в живота ви и да окажат значително влияние върху него. Постарайте се да укрепите отношенията си с любимия човек, заедно ще можете да се справите с всякакви трудности и проблеми.

Рак – Всякакви тревогите днес са забранени. Старайте се да запазите спокойствие и да намирате положителното във всичко. Не общувайте с хора, които са ви неприятни и досадни, по-скоро ги изключете от живота си. Общуването с роднини и приятели е отлично.

Лъв – След като въведете нужният ред у дома, преминете към по-леки действия, почивка или занимание с любимите неща. Отърсете се от ежедневните грижи поне за кратко. В личния ви живот всичко ще бъде спокойно и хармонично.

Дева – Не влизайте в конфликти и словесни спорове, сега това няма да даде никакви резултати, ще изхабите само време и усилия. Концентрирайте се върху това, което носи удоволствие и приятни впечатления. Само с помощта на оптимистично отношение ще можете да отворите всички врати.

Везни – Не правете нищо само защото трябва да го направите или някой го очаква от вас. Правете само това, което иска сърцето ви. Приятелските събирания и срещи с роднини са много важни сега.

Скорпион – Денят е подходящ за пазаруване, забавление, пасивна почивка. Неспешните дела могат още да почакат. Общуването с близки хора ще ви развесели и ще повдигне духа ви. Връзката с любимия човек ще се промени към по-добро.

Стрелец – В днешният ден може да се сблъскате с досадни хора. Възможно е да пренебрегвате някои съществени дреболии, да не вземате под внимание собствената си уязвимост или нюансите в настроението на някой друг, което ще има последици.


Козирог – Днес бъдете по-деликатни и отстъпчиви към околните. Желателно е да се удвоят усилията в тази посока, ако става дума за общуване с близките ви. Съберете се с весела компания и прекарайте приятно време от деня.

Водолей – Препоръчително е да прекарате деня в относително спокойствие. Намаляването на активността може да изглежда като признак на мързел, но това е фактор, който ще ви помогне да се отпуснете, да се разсеете и да възстановявате силите си.

Риби – Вашите възможности не са неограничени. И вие имате нужда от почивка, въпреки че не сте готови да го признаете. Прекаленото натоварване с работа и ангажименти оказва лошо влияние върху здравето.