Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, не се тревожете за проблеми. Скорпиони, време е за флирт

Ден на борба, агресия и натиск. Изостряне на конфликти дори между близки хора.

Овен – Представете иновативни концепции и ръководството ще ги приеме сериозно. Не проявявайте чувство за собственост и притежание към любими човек, тъй като това може да причини разрив в отношенията.

Телец – Някои представители на знака ще имат проблеми във връзката. Разрешете миналите проблеми и избягвайте нови днес. Прескочете обсъждането на неприятни теми или неща, които могат да породят нов конфликт.

Близнаци – Основните отговорности ще ви държат ангажирани през целия ден. В службата е възможно да има предизвикателства, но вие ще ги преодолеете. Втората половина на деня обаче ще е добра откъм продуктивност.

Рак – Ще се представите добре на работното си място. Поради финансови проблеми стойте далеч от важни решения, свързани с пари. Не се тревожете за проблеми и бъдете искрени в подхода си в любовта.



Лъв – Въпреки предизвикателствата ще успеете да изпълните всяка възложена задача в службата. Някои колеги може да имат проблеми с вас и това може да повлияе на производителността ви, както вашата, така и тяхната.

Дева – Фокусирайте се върху работата в офиса и оставете зад гърба си всякакви клюки и его. Подхождайте към финансовите проблеми с повече внимание. Тези, които имат диабет и високо кръвно налягане, трябва да внимават за диетата си.

Везни – Не позволявайте дребните проблеми да излязат извън контрол и трябва да разрешите нещата възможно най-бързо. Днешният ден не е добър по отношение на финансите. Уверете се, че следите ежедневните си разходи.

Скорпион – Ще усетите живителната сила на вашето обновление. Някои необвързани представители на знака ще имат късмета да намерят ново лице за флирт. Това може да направи деня ви по-жизнен и радостен.

Стрелец –
Дръжте се професионално в делата си днес. На работното място ви очакват нови отговорности. Може да възникнат леки здравословни проблеми, но общото здравословно състояние ще бъде добро.

Козирог – Някои търкания може да възникнат в любовния ви живот, но се постарайте да ги разрешите още днес. Трябва малко да контролирате гнева и темперамента си, тъй като това ще ви помогне да поддържате добра връзка.

Водолей – Може да ви връхлетят нови импулси и е добре, ако усетите свежото вдъхновение. Служебният флирт е хубаво и вълнуващо нещо, но не трябва да оказва влияние върху професионалния ви живот. А и ако сте вече обвързани с партньор, добре си помислете.

Риби – Първата половина на деня не е никак продуктивна за повечето от вас, докато през втората нещата се подобряват. Днес ще бъдете малко по-чувствителни от средното. Някои дребни здравословни проблеми може да ви обезпокоят.