Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, не забравяйте, че всичко е любов! Риби, днес привличате като магнит

Възможно е да се появят стари проблеми - приемете това спокойно, опитайте се да не бъдете нервни, но по някакъв начин ги изгладете или ако е възможно, спокойно ги разрешете. Решавайки проблемите, ще получите свежа сила за нов живот.

Овен – Възможно е напоследък да сте подложени на прекалено много стрес и напрежение. Резултатите от това могат да се проявят сега като главоболие или безсъние. Научете се да се отпускате. Бъдете внимателни, ако имате тайна връзка.

Телец – Благоприятен ден. Обстоятелствата ще се развиват успешно за вас, затова можете да постигнете много. Направете си нови планове за близките дни и помислете как да ги осъществите по-лесно и по-бързо.

Близнаци – Откъснете се от мислите, които ви безпокоят и ще се радвате на спокойна и хармонична обстановка. Няма други причини, които да нарушат този комфорт, освен вие самите. Избягвайте да мрънкате на партньора си или на близките.

Рак – Днес имате възможност да се насладите на живота. Не се лишавайте от приятни усещания и любими удоволствия. Отделете цялото време за съвместно приятно прекарване и забавление с любим човек, семейството или приятели. Не забравяйте, че всичко е любов!

Лъв – Денят е добър за размисъл, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на духа си. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които са останали в миналото.

Дева – Хубаво е да се посветите на дома и семейството и да прекарате деня сред близки хора. Активно ще се заемете с домашните дела. Имате шанс да се отървете от някои стари окови и най-накрая да помислите спокойно за бъдещето.

Везни –
Звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или поне в среда, която предполага уединение. Днес ще бъдете вътрешно по-уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Слушането на хубава музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви.

Скорпион – Днес не се оставяйте да ви водят емоциите и не се доверявайте на всичко, което чуете. Всяко обещание и всеки факт трябва да бъдат внимателно проверени. В противен случай е твърде лесно да бъдете измамени или да повярвате в нещо, което не е истина.

Стрелец – Не се безпокойте много за неща, които не можете да промените с нищо. Започнете да приемате сериозно любовния си живот и се съсредоточете върху подобряване и укрепване на отношенията и връзките.

Козирог – Денят е хубав и приятен. Вниманието ви е насочено към рутинните дейности. Важно е да правите всичко с удоволствие. Не се претоварвайте. С партньора си (или цялото семейство) можете да предприемете съвместни културно-развлекателни мероприятия.

Водолей – Настроението ви е оптимистично, нагласата позитивна. Мнозина от вас ще се впуснат в шопинг и ще проявят разточителност и екстравагантност. Всяка престижна покупка е добре да се прави с повишено внимание.

Риби – Луната във вашия знак ви прави чудесно привлекателни и сте в състояние да привличате хората към себе си. Ще очаровате всички с лъчезарната си усмивка. Излезте на срещи с приятели. Ще си прекарате добре, ще се заредите с нови емоции.