Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, нови мечти и планове стимулират мислите ви! Скорпиони, днес бъдете дипломатични

Хармоничният аспект на Марс със Сатурн може да ви накара да загубите малко търпение в това, което искате да започнете, но това е грешен подход. Не е добре да предприемате нищо важно, нито да започвате нещо ново.

Овен – Странен ден, не непременно лош, но малко проблематичен, тъй като хората и обстоятелствата ви затрудняват или да не сте в настроение, или да бъдете борбени в работата си. Погрижете се за нуждите си и подобрете отношенията си с тези, които обичате.

Телец – Краят на месеца не ви намира в най-добро състояние, но не бива да се изолирате от приятели и не бива да подценявате целесъобразността на забавлението. И накрая, вярвайте в късмета, който ви защитава и води към бъдещето ви.


Близнаци – Тези дни вероятно са изморителни за вас, тъй като трудният месец приключва и започва нов, който ще фокусира интереса ви върху личните проблеми. Трябва да намерите точните хора, които да ви помогнат да се отървете от безпорядъка, който не ви е нужен.

Рак – Марс в Овен ви помага да се обновите и вече усещате това чрез по-добро настроение, което се формира във вас, докато новите мечти и планове стимулират мислите ви. Но внимавайте да не попаднете в лабиринт и да не загубите ориентацията си.

Лъв
– Не пренебрегвайте съществуващите задължения. Емоционално не очаквайте много неща. Този период се отразява на вашите планове и ви принуждава да ги промените или да се приспособите към тях.


Дева – Денят носи емоционално напрежение. Мнозина са призовани да водят малки битки с околните, да защитават придобитото и да запазят баланса в семейството, докато някои неща отново си дойдат на мястото.

Везни
– За вас съдбата ще бъде по-щедра, когато юни свърши. Въпреки това, известен стрес на работното място ще засенчи малко небето ви, но е временно и мимолетно. Освен това някои Везни ще се занимават с домашни проблеми като озеленяване и ремонт.

Скорпион – Ден на извънредни ситуации с акцент върху личните ви нужди, които се нуждаят от вашата решителност. Бъдете като дипломати в претенциите си и търсете компромисен вариант. Ще почувствате нови странни желания.

Стрелец – Основната задача на този ден е бързото реагиране на променящите се обстоятелства и разрешаването на проблемите, когато възникнат. Въпреки повишената емоционалност, вие ще можете да държите инициативите си под контрол.


Козирог – Не знаете къде да отидете днес. Докато си мислите, че сте изпълнили едно, пред вас възникват нови други задължения. На всичкото отгоре – много е възможно някои неща или документи да ви бъдат върнати, поради грешките, които сте допуснали.

Водолей – Бихте искали да започнете важна бизнес/делова комуникация днес, но е повече от сигурно, че другата страна няма да има достатъчно време за вас. Не припирайте и не бързайте. Отложете още някой друг ден.

Риби – Използвайте деня, за да се справите с документи, договори, други неща, които са важни за вас. Проверявайте се периодично, тъй като са възможни дребни грешки. Има вероятност да са малко по-напрегнати разговорите днес.