Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, някой ще върне усмивката на лицето ви. Късмет дебне Стрелеца в любовта

Пасивен ден, време за почивка и размисъл. Животът престава да бъде в разгара си. Хората стават мързеливи и апатични.

Овен – Получавате много положителна астрална енергия и този уикенд късметът ще ви се усмихне. Имате усещане за спокойствие, което ще ви позволи да презаредите батериите си. Имате нужда от това.

Телец – Началото на деня може да бъде доста трудно, но влиянието на положителните тенденции ще се увеличава с времето. Помощта, която предоставяте, е оценена, но се пазете от фалшиви ласкателства и не пренебрегвайте собствените си проблеми, поемайки твърде много отговорности.

Близнаци – Не се насилвайте да вършите някаква работа, а посветете деня на себе си, на приятни занимания. Възможно е да има непредвидени сблъсъци между това, което искате, и това, което иска вашият партньор.

Рак – Един монотонен ден, в който може да се почувствате отегчени и мрачни. Ако се създаде напрежение около вас, вие знаете как да го смекчите, за да ви засегне възможно най-малко. Някой ще успее да върне усмивката на лицето ви.



Лъв – Вашият позитивен и оптимистичен дух ще бъде вашата тайна за успех този уикенд. Животът е по-красив, когато знаете какво точно искате и имате дързостта да се стремите към него. Предразположени повече към спокойните удоволствия.

Дева – Звездите ви канят да се насладите на живота този уикенд и да презаредите батериите си, за да можете да се справите с предизвикателствата, които ще дойдат през новата седмица. Ще намерите радост и удоволствие в малките детайли от живота.

Везни – Днес особено обичате да се наслаждавате на спокойствие, релакс и добра храна в позната среда. Имате нужда от собствена територия, някое тихо място, където можете да се оттеглите и да се наслаждавате на живота.

Скорпион –
Това е много труден ден за тези, които предпочитат да не се движат по течението, а се опитват да овладеят ситуацията. Не трябва да се тревожите за събития, на които не можете да повлияете по никакъв начин.

Стрелец – Готови сте да правите компромиси, което ще подобри вашите отношения. Ако сте необвързани, сега е моментът да излезете и да се запознаете с нови хора. Късметът е на ваша страна!

Козирог – Може да е трудно да намерите общ език с близките си, понякога възникват разногласия поради дреболии. Преди да говорите, помислете два пъти какво ще кажете и не забравяйте, че понякога мълчанието може да бъде най-добрият ви съюзник.

Водолей – Главата ви може да е в облаците. Уверете се, че не забравяте нещо наистина важно... Обърнете внимание на детайлите. Ще получите добри новини и оптимизмът ще ви поддържа през целия ден. Би било хубаво да подредите мислите си в главата си и да постигнете баланс между мечти и реалност.

Риби – Уединението ще ви помогне да намерите отново себе си. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!