Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, обърнете повече внимание на близките си

Овен – Сигурно сте чували, че вратите с добри думи се отварят и сега е време да проверите дали това е така в действителност. Посейте доброто и пожънете щастието. Добре е да прекарате деня със семейството си у дома и да решите дребните битови въпроси.

Телец – Всеки ден носи шанс за ново начало, зависи от вас дали избирате война или мир. Станете с десния си крак днес, започнете деня си с добро дело или целувка и се съсредоточете върху укрепването на връзките, които са най-важни за вас.

Близнаци – Винаги има какво да се научи, затова започнете да слушате хората около вас. Днес някой ще ви предложи ценни съвети. Приемете ги, не се правете на всезнайковци. Покажете, че сте човек, който се грижи за себе си и за своя външен вид.

Рак – С вашата енергия днес можете да преместите планини. Не се отказвайте от идеите, които имате. Избягвайте дискусии, в които не сте пряко ангажирани. Днес е изключително важно да прекарвате времето си с близките си хора.

Лъв – Днес имате достатъчно енергия и самочувствие, за да премахнете всички бариери, които пречат на вашето щастие. Известно напрежение може да има в семейството или заради финансите, така че бъдете внимателни.

Дева – Ако копнеете да намерите някой, който да споделя живота ви, дайте си всяка възможност да срещнете нов човек. Това не е време за мечти, а да превърнете мечтите си в реалност. Бъдете смели, излизайте и общувайте, забравете мислите за миналите любови и гледайте напред към бъдещето.

Везни – Денят е хубав, но в края на седмицата е обяснимо да се чувствате малко по-уморени. Отложете решението на важните въпроси и поразмислете на спокойствие над тях. Увеличава се тенденцията ви към харчене, но не е изключено и обратното, да получите пари отнякъде. Избягвайте шопинга, тъй като изкушенията ще са големи.

Скорпион – Денят е свързан с понижаване на жизнения тонус. Възможни са проблеми, които изискват компромисно решение. Намалете контактите до минимум. Посветете времето на домашните си задължения, почивка, лично хоби.

Стрелец – Не бързайте да вземате финансови решения, поне не днес. Днешният ден е подходящ за спокойно съзерцание на света. Слушайте любимата си музика, която ще ви вдъхнови към романтични мисли. Това е добър ден за затопляне на любовните взаимоотношения.

Козирог – Не бъдете скептични. В разговори с приятели и близки бъдете дипломатични - днес искреността може да ви коства много. В областта на любовта не вземайте окончателни решения и не правете заключения още при първото впечатление.

Водолей – Придържайте се към плана, който имате, защото днес ще бъдете в състезание с времето. Избягвайте разговорите с негативни хора, които черпят енергия и воля. В любовта е нужно да проявите много търпение.

Риби – Имате добър имунитет, но нямате особено желание да правите нищо днес, затова и не се захващайте с големи неща, защото не ви е ден за това. Следвайте собствения си ритъм на живот, не предприемайте съществени промени.