Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, очаква ви красива любовна история! Скорпиони, избягвайте стреса

Денят се счита за добър и позитивен. Пасивен и хармоничен период. Събитията протичат гладко. В никакъв случай да не се предприемат прибързани решения и действия. Проявете търпение и изчакайте по-добър момент.

Овен – Какъв прекрасен ден! Имате способността да се утвърждавате и да постигате каквото искате. Звездите подобряват и засилват вашата чувственост и вие можете да се насладите на идилична атмосфера.

Телец – Липсва ви концентрация и рискувате да допуснете няколко гафа ... Прекалено сте неспокойни и твърде нетърпеливи. Не поемайте излишни рискове, ако искате да се възползвате изцяло от астралния потенциал, който маркира вашия път.

Близнаци – Обвързаните представители на знака ще трябва да намерите правилните думи за това как да кажете на партньора си критиката си за негова сметка. Уверете се, че сте достатъчно ясни. Не е нужно да увивате всяка дума в целофан, но и не бъдете твърде груби.


Рак – Ако нямате решение на проблема веднага, пуснете го. Днес вие сте вдъхновени, Луната ви подкрепя, като ви носи отговори, които не са непременно готови. Сладко и галещо малко чатче може да бъде спусъка за красива любовна история.

Лъв – Вашият оптимизъм ще съпътства всичките ви стъпки днес. Вие се стремите да бъдете забелязани, да обичате и да бъдете обичани ... Но трябва да изследвате своите мотивации и намерения в любовта.

Дева – Луната е предпазлива днес, дава ви практичен и реалистичен дух. Не се съмнявайте в нищо, следвайте инстинктите си и интуицията! Вашите добри идеи и вашата общителност ви водят до истински успех.


Везни – Сега е моментът да сложите малко вода във виното си. Опитайте се да подхождате възможно най-гладко към ситуациите и да правите трансформациите, към които се стремите, без да отчуждавате другите.

Скорпион – Избягвайте състояния на стрес и нервност, които могат да ви объркат и да ви превърнат в пленници на собствените си емоции. Не позволявайте на проблемите на други хора да станат ваши проблеми.

Стрелец – Показвате голяма креативност на професионално ниво и голяма последователност в целите си. Придвижвате се в спокойни води. Подходящ момент да установите нови контакти, да разширите мрежата си, да намерите подкрепа или да обмислите сътрудничество.

Козирог – Ще започнете нов ден, изпълнен с енергия и с нова надежда. Старайте се да бъдете реалисти по отношение на нещата. Сега не е моментът да фантазирате и да градите илюзии, колкото и примамливи да са те.


Водолей – Специален ден на нежност, която се влива в ежедневието ви, а партньорът ви знае как да отрази вашите импулси, вашата топлина и плам за любов. Останете си да плавате върху малкото синьо и романтично облаче.

Риби – Сега е моментът да започнете конструктивни дискусии. Напълно сте решени да изгладите дадена ситуация и можете да разчитате на вашия оптимизъм да намерите правилните думи и да укрепите съществуващите връзки. Всичко ще се подреди!