Раци, очаква ви прекрасен ден! Водолеи, днес звездите са с вас

23 септември 2021 | 06:30
7144
3
Unsplash
3

Днес е ден за активен отдих. Денят на намирането на вътрешна свобода. Луната не благоприятства егоисти, самотници, мрачни и затворени хора. От 05:06 ч до 15:39 ч нищо важно не предприемайте.

Овен – На работното място не губете времето си с празни приказки - очакват ви много отговорности, които вече не можете да отлагате. В областта на любовта, вашата смелост ще ви помогне да разрешите някои конфликти с партньора си и най-накрая да преодолеете трудния период.

Телец –Не можете да прекарвате цялото си време в бягане от една дейност в друга. От време на време трябва да правите почивка. Имате цялата необходима енергия, но трябва да помислите и как да се отпуснете. 

Близнаци – На работното място помнете, че не е нужно всеки път да сте прави. В противен случай ще създадете само конфликти, които ще бъдат трудни за разрешаване. В края на деня ще се чувствате уморени, така че тази вечер се опитайте да намерите време за релакс. 

Рак – Предстои ви прекрасен ден. Всичко ще върви по план. Към края на деня ще имате достатъчно енергия, за да се забавлявате. Благоприятно за срещи и развлечения с приятели. Търсете нови и вълнуващи неща.

Лъв – Астрологично казано, ще трябва да поработите малко върху щастието си. Ако днес имате голям късмет, това е просто следствие от нещо, което сте направили по-рано. И така, вие сами допринесохте това щастие да се случи. Имайте това предвид.

Дева
– Днес имайте предвид, че трябва да се грижите за малките неща в живота, за да постигнете големите. Не можете да планирате нещо голямо, ако не се погрижите за малките неща в живота - счупена пералня, проблеми с пари, малки здравословни проблеми.

Везни – Пред вас е сравнително тих ден, който напълно ще задоволи вашите нужди. Също така е възможно да получите подарък от някой в знак на привързаност или любов. Това ще бъде потвърждението и гаранцията, от които се нуждаете. В отношенията с другите ще имате много фино влияние.

Скорпион – Някой може да крие нещо от вас или дори да ви лъже. Но не бъдете твърде подозрителни и по-скоро проверете какви са фактите, преди да обвините някого. Това е най-добрият начин за решаване на ситуацията.

Стрелец
– Подходящ момент за пазаруване, но внимавайте да не харчите излишно пари. Когато погледнете красиво нещо, ще ви бъде трудно да не се поддадете на изкушението, колкото и скъпо да струва то.

Козирог – Някой от вашите приятели ще се нуждае от съвет и вие ще се чувствате длъжни да го дадете, което ще отложи вашите собствени проекти настрана за известно време. Днес също може да имате проблеми с компютри, мобилни телефони или други форми на технологии. 

Водолей
– Днес звездите ви помагат и дори е възможно да получите стимул от божествената сила. Каквото и да е, вашият ангел пазител винаги е с вас. Няма да навреди да се забавлявате малко в допълнение към всичките си отговорности.



Риби – Днес нищо няма да ви развали настроението - щастието ще ви следва на всяка стъпка и каквото и да искате да направите, ще успеете. Любовният живот се превръща във ваш основен приоритет.

Коментари

3
  23 септември 2021 | 22:35 отговор
 

Да слава на Бога познахте ми благодаря

 
2 Бивш от НСГП
  23 септември 2021 | 09:53 отговор
 

Астролог, че Талибанфонче или Турбо ниско бюджетно смартфонче, че е покварено или хакнат от много зли и озлобени ора бе. Астролог, че вие със спортало бъ гъ че не бехте ли у една медийна група бе бе бе.

 
1 Бивш от НСГП
  23 септември 2021 | 07:34 отговор
 

Баба Яга и водеща по "бТВ" на "тази сутрин" е на линия.

 
 
Бивш от НСГП
23 септември 2021 | 07:38

Астролог, че дали знаеш, че едно време мангало травестито бони циганино от гнусната и чалга фолк популация, че си бе направил гнусна ринопластика на бони баш грознио му цигански нос, като на грознио цигански нос, като на грознико илиян тупалка Мааангало БЕ.

 
Бивш от НСГП
23 септември 2021 | 07:40

Астролог, че помежду другото ама бони Грознио Мааангало съм го виждал на уживо на ГКПП Калотина, че докато се подвизавах, като Граничен полицай.

 
Бивш от НСГП
23 септември 2021 | 07:42

Астролог, че беше някъде през летните дни на многооооо далечна 2006г.

 
Бивш от НСГП
23 септември 2021 | 09:28

Астролог, че Талибанфонче, че продължава сам да се актуализира, че сам си маркира, че бе точно тази статия бе.

Добави Коментар

Най-четени