Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, очаква ви прекрасен ден! Водолеи, днес звездите са с вас

Днес е ден за активен отдих. Денят на намирането на вътрешна свобода. Луната не благоприятства егоисти, самотници, мрачни и затворени хора. От 05:06 ч до 15:39 ч нищо важно не предприемайте.

Овен – На работното място не губете времето си с празни приказки - очакват ви много отговорности, които вече не можете да отлагате. В областта на любовта, вашата смелост ще ви помогне да разрешите някои конфликти с партньора си и най-накрая да преодолеете трудния период.

Телец –Не можете да прекарвате цялото си време в бягане от една дейност в друга. От време на време трябва да правите почивка. Имате цялата необходима енергия, но трябва да помислите и как да се отпуснете.

Близнаци – На работното място помнете, че не е нужно всеки път да сте прави. В противен случай ще създадете само конфликти, които ще бъдат трудни за разрешаване. В края на деня ще се чувствате уморени, така че тази вечер се опитайте да намерите време за релакс.


Рак – Предстои ви прекрасен ден. Всичко ще върви по план. Към края на деня ще имате достатъчно енергия, за да се забавлявате. Благоприятно за срещи и развлечения с приятели. Търсете нови и вълнуващи неща.

Лъв – Астрологично казано, ще трябва да поработите малко върху щастието си. Ако днес имате голям късмет, това е просто следствие от нещо, което сте направили по-рано. И така, вие сами допринесохте това щастие да се случи. Имайте това предвид.

Дева
– Днес имайте предвид, че трябва да се грижите за малките неща в живота, за да постигнете големите. Не можете да планирате нещо голямо, ако не се погрижите за малките неща в живота - счупена пералня, проблеми с пари, малки здравословни проблеми.

Везни – Пред вас е сравнително тих ден, който напълно ще задоволи вашите нужди. Също така е възможно да получите подарък от някой в знак на привързаност или любов. Това ще бъде потвърждението и гаранцията, от които се нуждаете. В отношенията с другите ще имате много фино влияние.

Скорпион – Някой може да крие нещо от вас или дори да ви лъже. Но не бъдете твърде подозрителни и по-скоро проверете какви са фактите, преди да обвините някого. Това е най-добрият начин за решаване на ситуацията.


Стрелец
– Подходящ момент за пазаруване, но внимавайте да не харчите излишно пари. Когато погледнете красиво нещо, ще ви бъде трудно да не се поддадете на изкушението, колкото и скъпо да струва то.

Козирог – Някой от вашите приятели ще се нуждае от съвет и вие ще се чувствате длъжни да го дадете, което ще отложи вашите собствени проекти настрана за известно време. Днес също може да имате проблеми с компютри, мобилни телефони или други форми на технологии.

Водолей
– Днес звездите ви помагат и дори е възможно да получите стимул от божествената сила. Каквото и да е, вашият ангел пазител винаги е с вас. Няма да навреди да се забавлявате малко в допълнение към всичките си отговорности.

Риби – Днес нищо няма да ви развали настроението - щастието ще ви следва на всяка стъпка и каквото и да искате да направите, ще успеете. Любовният живот се превръща във ваш основен приоритет.