Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, очакват ви интересни предложения. Скорпиони, предстоят ви възможности за растеж

Избягвайте бързането и суетенето. Отворете душата си към света, към Бога, към Любовта. Идете на църква и се помолете. Днес молитвите биват лесно чути.

Овен – Няма проблеми в рая, когато става въпрос за вашия любовен живот. Това означава, че можете да продължите напред и да направите приятни планове за вас и партньора си как да се насладите на днешния ден.

Телец – На работното място всичко върви гладко, но би било добре да подобрите отношенията си с колегите си, за да можете да общувате и да работите заедно по-добре. Вашата връзка се нуждае спешно от коригиращи мерки и днес е подходящо да започнете да оправяте нещата.

Близнаци – Преди всичко е добре да избягвате отрицателните нагласи и да се опитате да бъдете гъвкави, защото това ще бъде най-добрият начин да съхраните спокойствието. Интуицията ще ви помогне да разберете на кого можете да се доверите.

Рак – Възможно е да се появят интересни възможности или предложения и е време да действате, но трябва да го направите с мярка, като внимавате за всяка стъпка, която правите, за да сте сигурни, че ще е правилна.

Лъв – В професионалният си живот изглежда напредвате добре, без да се сблъсквате с големи препятствия по пътя си. И така, вече сте готови да предприемете нови инициативи и да продължите с плановете си.

Дева – Деликатна ситуация, през която преминавате, ви дестабилизира и може да се почувствате незащитени, но Луната ще ви осигури емоционалната сила, от която се нуждаете, за да се стабилизирате и да потърсите решения.

Везни – Може да се притеснявате за нещо, но скоро ще можете да го преодолеете и да се усмихнете отново. Избягвайте да разпилявате сили, преследвайки много цели едновременно и се съсредоточете върху това, което е най-важно.

Скорпион – Дръжте очите си отворени днес! Предстоят възможности за растеж, които ще ви помогнат да си осигурите по-светло бъдеще. Трябва да сте подготвени, за да можете да предприемете незабавни действия и да не пропуснете нито една възможност.

Стрелец – Изборът, който правите сега, ще се отрази на вашето бъдеще, така че не забравяйте да проучите внимателно всичко предварително, за да проверите дали съответства на вашите дългосрочни планове.

Козирог – Възможно е да настъпят промени, които да нарушат удобната ви рутина, но ако приемете предизвикателствата, резултатът ще бъде положителен. Звездите ви насърчават да забравите малко за това, което ви тревожи и да се насладите на удоволствията от живота.

Водолей – Най-накрая ще съберете смелост да стартирате планове и идеи, които преди това не сте смеели да предприемете, страхувайки се от провал. С правилна организация и спокойно отношение всичко ще завърши добре.

Риби – Сътрудничеството с други хора ще бъде много успешно. Работата (задачите, задълженията, проблемите) ще ви погълнат толкова много, че почти няма да ви остане време нито за себе си, нито за нещо друго.