Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, очакват ви нови възможности

Овен – Вие сте уверени в себе си, обаче прекаленото самочувствие може да доведе до неправилна оценка на настоящите обстоятелства и вследствие на това до грешки. Вие сте толкова ентусиазирани от новите си идеи, че не можете да ги оцените реалистично. Разчитайте на собствения си здрав разум, но също така слушайте и какво казват другите хора.

Телец – Вие сте надарени с възможността да видите обстоятелствата в една по-широка перспектива. Няма да ви е трудно да определите причинно-следствените връзки на явленията и събитията, както във вашия живот, така и в живота на другите хора.

Близнаци – Необходимо е да бъдете внимателни какво казвате, за да не нараните чувствата на някого по невнимание. Преди да говорите, помислете какво може да причинят вашите думи на отсрещната страна.

Рак – Прекрасни възможности чукат на вратата ви, но може да бъдете толкова ангажирани с текущите събития, че да пропускате шансовете си. Те няма да ви чакат дълго, затова се огледайте наоколо, за да ги видите.

Лъв – Потопете се дълбоко в себе си и разберете какво ви липсва, за да сте щастливи. Днес може да имате ясни идеи, за да получите желаните резултати. Сега не е време за фалшива скромност. Някои ще използват своя секси глас, за да привлекат вниманието на лицето, което харесват. Това ще се окаже лесна мисия.

Дева – Работата ви днес може да не е толкова продуктивна, колкото обикновено, но аналитичните ви умения са на висота. Намаляването на активността се компенсира от практическия ви подход към належащите проблеми.

Везни – Да, забранената ябълка винаги е най-привлекателната, но не непременно и най-вкусната. Днес можете да си създадете страхотни главоболия, ако се съсредоточите върху завладяване на човек, който вече е зает. Не влизайте в любовни триъгълници.

Скорпион – Почти е невъзможно да нямате твърда позиция за конкретно събитие или човешко създание, но това не означава, че сте прави. Не налагайте становища днес и слушайте това, което другите имат да кажат. Освободете ума си от притеснения и светът ще се поклони пред вас. Колкото повече се наслаждавате на живота, толкова по-привлекателни ще бъдете.

Стрелец – Контактите в този ден ще бъдат много важни и полезни за вас. Сега се отнасяте философски към живота. Внимателно планирайте бъдещите си стратегии. Вашето преимущество е в способността да виждате действителността такава, каквато е.

Козирог – Вие сте непоследователни в поведението и това обърква околните. В един момент сте прекалено предпазливи, а в другия ставате твърде смели и импулсивни. В резултат на това хората не знаят какво да очакват от вас. Ако има нужда да се вземе решение за взаимоотношенията, това трябва да се основава на рационален подход, а не на емоции.

Водолей – Кой казва, че не можете да победите света? Днес ще имате достатъчно чар, за да направите това без никакъв проблем. Коригирайте някои неща себе си, подчертайте красотата си, след което преминете към мисия. Не се страхувайте от конкуренцията. Такава не съществува.

Риби – Самоувереността е най-силният ви коз днес. Каквото и да се случва около вас и във вас, вървете с високо вдигнатата глава. Смейте се, дори когато трябва да се справяте с трудностите. Мнозина ги очаква изненада. Радвайте се на такива моменти.