Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, октомври ви носи късмет и любов

Скъпи Раци, този октомври ще ви донесе смесени чувства и липса на баланс, особено що се отнася до вашето психологическо състояние. Ще има дни на динамичност и увереност, когато всичко ще изглежда възможно. От друга страна, някои дни ще ви накарат да се чувствате слаби и разочаровани и ще се обърнете към близките си за подкрепа. Това ще ви помогне да се справите с проблеми, които могат да принадлежат към противоречиви области.

Изберете дали да се движите самостоятелно или с подкрепата на другите. Гъвкавостта ще бъде ключът към вашия напредък. В същото време склонността ви да завършвате нещата ви прави активни и продуктивни.

Късметът ще бъде на ваша страна и в професионалния ви живот. Ще вложите много енергия и усилия, въпреки че препятствията ще бъдат незначителни и лесно преодолими. Придвижвате се лесно към целта си и получавате шанса да реализирате плановете си. Делата ви ще бъдат изведени на правилния път, докато правите стъпките си към успеха. Способността ви да общувате и да впечатлявате ще бъде много важен фактор за успеха.

Финансите ви ще бъдат в добро състояние, но може да се сблъскате с някои проблеми, с някои неочаквани разходи. Около края на месеца планетите ще ви накарат да управлявате финансите си по рискован начин.

Този месец ще благоприятства любовния ви живот. Ще получите шанса да поправите много неща във връзката си, като по този начин настроението ви ще се подобри. Вашият чар и блясък ще се отразят върху партньора ви. Можете да подобрите отношенията си, като организирате пътуване, което ще превърне бавно изгарящия пламък на връзката ви в горски пожар. Ако сте свободни, оставете своя чар да привлича правилните хора.