Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, отдайте се на релакс и любов. Козирози, следвайте сърцето си

Денят не е особено благоприятен. Лесно можете да се поддадете на емоциите си. Придържайте се към плановете си, проявете мъдрост и търпение. От 16:10 ч. до 22:39 ч. Луната се движи на празен ход и не се препоръчват важни действия и покупки.

Овен – В емоционален план ви очаква малко нестабилен ден. Вашите опити да действате, може да не доведат до желания резултат, възможно е да усещате съпротивата на околната среда. Препоръчително е да не бързате, а да следвате предварителния план.

Телец – Трябва да сте готови да се справите с всичко сами и да не чакате външна подкрепа. Без значение колко алтруистични са вашите мисли и намерения, другите няма да споделят вашата гледна точка и не трябва да очаквате никаква помощ от тях.

Близнаци – Днес трябва да бъдете по-организирани и подредени, да засилите вашата практичност. Може да има моменти на объркване в делата ви. Бъдете внимателни към малките детайли. Трудно ще бъде да се въздържите да не засипете с упреци партньора си.

Рак – Постарайте се да се избавите от всичко сиво в живота си. В този ден е необходимо да се обкръжите с красиви неща, в приятна обстановка, да се отпуснете, да поседите и да помечтаете или да се занимавате с любов.

Лъв – Енергиите на деня са нестабилни, така че внимавайте с тънките сигнали на околната среда. Обстоятелствата не винаги ще се развиват добре и във ваша полза, но вие ще откривате изход от трудните ситуации.

Дева – На работното място могат лесно да възникнат конфликти. Опитите да подтикнете хода на събитията в желаната посока няма да донесе резултати. Ситуацията е напрегната, но и това ще отмине като всяко друго нещо. Отложете вземането на сериозни решения.

Везни – Намирате се в период на възможности - дръжте очите и ума си отворени. Луната е във вашия собствен знак и е време да засияете. Проявете инициатива, започнете нещо ново, изпробвайте нов облик. Нека вашата личност блести.

Скорпион – Днес рискувате да загубите чувството си за мярка. Някой от обкръжението ви може да ви постави в неудобно положение, като по невнимание разкрие нещо, което искате да пазите в тайна.

Стрелец – Здравият скептицизъм и изследователски подход в повечето случаи ще се окажат най-добрите тактики, тъй като от самото начало те ще ви спасят от ненужни илюзии. Не приемайте нищо за даденост. Не е време за нови запознанства.

Козирог – Следвайте диктовката на вашето сърце и не се опитвайте да потискате емоциите. В любовта твърде консервативният подход е нежелан. Не пропускайте невероятната възможност да се потопите в неизвестното и да позволите на новите аспекти на взаимоотношенията да се отворят.

Водолей – Трябва да преосмислите новите си идеи, дори на пръв поглед да изглеждат идеални. Преговорите са много важни за това, което искате да постигнете. Да бъдете прекалено откровени днес, не е много добре, защото хората около вас могат да разберат погрешно думите ви.

Риби – Днес ще трябва да внимавате с определени хора. Има такива, които изглеждат така, сякаш искат да ви помогнат, когато всъщност търсят начини да ви навредят. Това е време за наваксване на домашните ви задължения.