Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, отделете деня за почивка. Водолеи, правете нещо, което ви доставя удоволствие

Денят има тежка енергия. Внимателно да се избягват провокациите. Наблегнете на почивката или поне се въздържайте от прекомерна активност – вършете рутинна работа.

Овен – Не е изключено да се сблъскате с недоразумения, затова се опитайте да разрешите сами нещата и разчитайте само на себе си, слушайте интуицията си и не бързайте в нищо - проблемите ви ще намерят решения, трябва само да изчакате малко.

Телец – Търпението и спокойствието са от съществено значение днес. Възможно е да се почувствате изтощени с напредването на деня, както емоционално, така и физически, тъй като всеки път, когато решите един проблем, на негово място сякаш възниква нов.


Близнаци
– Може да ви се струва, че сте изпълнени с активност и ентусиазъм, но това ще е фалшиво усещане. В късния следобед някои ще изпитат срив, причинен от стреса на отминаващия ден, затова не поемайте много задължения.

Рак – Ако се налага да вземате важни решения, отделете време да помислите повече и се вслушайте в съветите на близки и доверени хора. Важно е да чуете и други гледни точки. Днес е по-добре да се откъснете от заобикалящата реалност и да останете в тишина. Прекарвайте време насаме със себе си, медитирайте.

Лъв – Днес може да попаднете в двойствена ситуация и да се окажете изправени в положение, което не е толкова приятно. Това разбира се не означава, че трябва да спуснете кепенците и да отрежете всички около вас. Просто дръжте нещата под контрол.


Дева – Трябва да обърнете внимание на малките неща. Това, което днес ви изглежда незначително, утре може да изиграе важна роля. Възможно е някои събития от този ден да ви тласнат към интересни мисли или да ви принудят радикално да промените плановете си.

Везни – Ако почувствате липса на сила и енергия, опитайте да насочите вниманието си за известно време към по-второстепенни дейности. Също така почивайте повече. Добре е да се обградите с позитивни хора, които имат добра енергия и виждат само светлата страна на нещата.

Скорпион
– Чувствате се готови да преразгледате позициите си по различните фронтове и да излезете с нови и по-ефективни стратегии. Поддържайте позитивната нагласа и избягвайте необмислено и несериозно поведение.

Стрелец – Тъмните облаци за кратко ще присъстват в живота ви, но малко по малко ще се разчистят от хоризонта. Ще се върнат енергията и оптимизмът ви. Не се отказвайте да преследвате мечтите си, защото е възможно скоро да ги постигнете.


Козирог – Денят ще е труден във всяко едно отношение, особено в общуването с другите. Дори между близки хора са възможни да се породят недоразумения, спорове, които могат да доведат до конфликти и кавги.

Водолей – Отредете си повече почивка както физически, така и емоционално. Сега е моментът да се погрижите за себе си. Правете нещо, което ви доставя удоволствие - пазаруване, масаж, четене на книга или каквото ви прави щастливи.

Риби – Днес е по-добре да се занимавате само с ежедневните рутинни задачи. Не предприемайте нищо ново или важно. Не надценявайте силите си, грижете се за повече за здравето си - именно то ще изисква най-много внимание и грижи.