Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, отложете всички важни решения. Водолеи, обърнете внимание на себе си

Денят е сложен и труден. През този период може да възникне както агресия, така и апатия. Това се дължи на намаляващата енергия във фазата на намаляващата Луна. Кротко се скатавайте.

Овен – Днес е ден за релакс, затова ви се препоръчва да прекарате деня с любимите си хора. Ще бъдете опорната точка за любим човек, винаги ще бъдете този, който дава съвети на другите. Глътка чист въздух ще облекчи неприятното главоболие.

Телец
– Днес сте заети с решаването на някои логистични проблеми. Бъдете дипломатични, за да избегнете напрегната ситуация. Общото ви състояние е много добро, поради което сте склонни да задоволявате всичките си кулинарни желания.



Близнаци – Добре ще се отпуснете, като четете интересна книга, гледате филм или слушате любима музика, напълно игнорирайки домакинската работа. Избягвайте да бъдете твърде потайни към партньора си, ако не искате сцена на ревност.

Рак – Днес е добре да отложите всички важни решения, които се изискват от вас и да прекарате деня на спокойствие в дома си, със семейството или партньора. Бъдете по-оптимистично настроени и спрете да мислите за празната половина на чашата.

Лъв – Най-накрая можете да се насладите на спокоен период, в който можете да забравите всички проблеми, които са ви разстройвали през седмицата. Домакинската работа може да почака. Може да получите телефонно обаждане от стар/а приятел/ка.



Дева – Вие сте най-активни, когато става дума за подаване на ръка за помощ. Специален повод може да подтикне мнозина да излязат в този ден навън от дома. Няма да ви навреди, ако сте малко по-отворени с партньора си и ако покажете добрите си чувства.

Везни – Денят е благоприятен за малки промени в дома, независимо дали ремонт, разместване на мебели или покупка. Препоръчително е днес да се избягват физически натоварвания, тъй като може да се появят някои неразположения.

Скорпион – Малко недоразумение с някой от близкото обкръжение може да преобърне целия ви ден. Опитайте се да запазите спокойствие и внимателно анализирайте всички подробности. В крайна сметка всички проблеми имат решение.

Стрелец – Опитайте се да не се влияете от мнението на хората около вас. Хванете бика за рогата и реорганизирайте живота си както искате. Могат да се появят непредвидени разходи, които малко ще разклатят касичката ви.



Козирог – Тези, които вече имат връзка, ще имат спокоен ден, без важни събития. Дори днес да се почувствате развълнувани от нещо, трябва да запазите спокойствие и да направите необходимите компромиси.

Водолей – Откажете се от хаотичния си график и обърнете повече внимание на себе си! Това ще ви се отрази добре. Ако искате да имате стабилна връзка, избягвайте днес да влизате в спорове, дразги, изясняване на въпроси.

Риби – Днес някаква причина или настроение ще ви накара да се затворите в себе си и никой от близките ви няма да знае как да подходи или какво да направи, за да се почувствате по-добре. Оставете да ви помогнат, дори да е с една добра дума.