Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, пазете се от предизвикателства и изкушения

Овен - Благоприятен ден. Не се очакват съществени проблеми, а всичко, което сте си набелязали ще върви по своя план. Не бързайте да разкривате картите си и не действайте съвсем открито! Пазете в тайна намеренията си.

Телец - Днес ще бъдете в приповдигнатото настроение и ще имате добър жизнен тонус, което ще ви обезпечи с положителни резултати. Ще имате желание да решите всички въпроси, даже и отложените преди това, но се старайте да не се претоварвате.

Близнаци - В някои случаи мълчанието е наистина злато. Да бъдете повече време в уединение днес е много полезно. Възможно е да има обстоятелства, които изискват прякото ви участие или някой ще ви помоли да помогнете. По-добре е да не отказвате, в противен случай в бъдеще вие няма да получите помощ, когато имате нужда от нея.

Рак - Днес сте склонни да вземате прибързани решения и във връзка с това може да възникнат неприятности или недоразумения. Пазете се от предизвикателства и изкушения, заради които може да платите твърде висока цена!

Лъв - Денят носи позитивна енергия, но въпреки това се постарайте да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще се прояви вашият огнен темперамент. Препоръчва се повече да релаксирате и да търсите спокойна среда.

Дева - На работното ви място атмосферата може да бъде нагнетяваща и изнервяща. Не се отпускайте да демонстрирате вашият голям професионализъм или да доказвате на другите каквото и да било! Вкъщи бъдете сърдечни и мили.

Везни - Вашите дела се развиват добре, но тъй като не сте застраховани от неприятности, в днешния ден те са напълно възможни. Може да бъдете изправени пред някакъв избор. Слушайте съветите на любимия човек, но действайте както вашето сърце ви подсказва.

Скорпион - Днес ще се наложи да съвместявате личните с обществените ангажименти. Мислите си, че всички проблеми отдавна са решени, но някои от тях отново могат да се появят на повърхността. Не вземайте еднолични решения без участието на партньора си.

Стрелец - Благоприятен ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. С вашето обаяние лесно ще въздействате върху другите. Твърде е възможно да имате съдбоносна среща на най-неочакваното място.

Козирог -
Днес може да бъдете на кръстопът и да сте затруднени да вземате сериозни решения. Вероятно няма да е по ваша вина, а поради външните обстоятелства. На този ден е по-добре да се въздържате от кореспонденция, нови инициативи, активни контакти. Не е зле да се направи пауза в любовните отношения.

Водолей -
Хубаво е да се фокусирате върху духовната страна на нещата. Препоръчва се уединение и релаксация. Контактите с други хора може да ви натоварят психически. Бъдете сдържани в общуването с партньора си, тъй като вашата вътрешна енергия търси излаз навън и може да разруши позитивното в отношенията ви.

Риби - Полезно е да се вслушате в думите на другите хора от вашето обкръжение, но не е необходимо да следвате непременно съветите и да оправдавате очакванията им. Важните контакти трябва да бъдат отложени за следващия ден, а днес трябва да обмислите аргументите и да разгледате възможностите.