Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, планът ви е перфектно съставен. Стрелци, внимавайте с емоциите

Днес хората могат да се чувстват зле, да изпитват неоснователна тревожност или паника, да изпаднат в депресия или да направят лекомислени неща.

Овен – Днес вече не става дума за бягство от проблемите. Вие сте решили, че именно като се сблъскате с тях, бъдещето ви ще бъде по-ведро. Благодарение на своя борбен темперамент, вероятно ще се откроите и ще спечелите точки.

Телец – Възползвайте се от възможността да направите равносметка със себе си. Вашата цел: да намерите конкретни отговори на проблемите си и да дефинирате по-добре нуждите си. Ще получите новини, които ще ви върнат надеждата, която изглежда сте изгубили.


Близнаци
– Днес ще разберете, че връзката ви не е толкова хармонична, колкото сте си мислили, ако сте обвързани, но не искате да разстройвате ежедневието си. Следователно еволюцията на вашата двойка ще се осъществи с течение на времето.

Рак – Вашият план вече е перфектно съставен. Освен ако няма (малко вероятен) обрат в ситуацията, ще запазите насоките си за известно време. Вие знаете как да оптимизирате всеки аспект от ежедневието си, за да постигнете основните си цели: комфорт и безопасност.

Лъв – По отношение на финансите излизате блестящо от сложен период и изпитвате облекчение, че нещата се развиват във ваша полза. Вие сте подкрепени от вашата щастлива звезда. Въпреки това, не вдигайте много шум, винаги има завистливи хора, които ще искат да навредят.

Дева – Ще се опитате да запълните празнината между вашите стремежи и ежедневието ви през този ден. Късметът ще бъде на ваша страна днес, но вероятно няма да се прояви по най-яркият начин.

Везни
– Вашата астрална ситуация може би не е най-ярката, но показва вашата нужда от сигурност и уникалност. Ще започнете да осъзнавате пречките и мислите, които ви ограничават. Някои от вашите близки, без да искат ви нараняват и/или ви пречат да се развивате в съответствие с вашите ценности и желания.

Скорпион
– Ако сте необвързани, днес може внезапно да осъзнаете привличането си към някой от приятелския ви кръг. Започвате може би да разбирате, че чувствате много повече от приятелство към този човек и че то очевидно е взаимно.


Стрелец
– Емоциите ви може да се обърнат с главата надолу и вероятно ще преминете през период на турбуленция, преди да намерите баланса си. Макар че нищо не е фиксирано, понякога е нужна само малко помощ от Вселената, за да видите живота в розово.

Козирог
– Пригответе се да поемете нови предизвикателства. За да дадете най-доброто от себе си, първо трябва да възстановите малко силата си. В предстоящите дни не бъдете твърде сурови към самите вас, ако енергийното ви ниво е било по-ниско от обикновено.


Водолей – Вероятно ще се опитате да си върнете свободата на действие със сила, ако се наложи, дори ако това означава да нараните нечие определено его. Може да бъдете съпроводени от невероятни възможности и неочакван късмет.

Риби – Вашият партньор/ка, който може да не е много цвете, все пак може да е решил/а да ви изненада с нещо приятно. Днес също можете да получите предложението на живота си благодарение на вашия управител Юпитер.