Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, почти всички области от живота ви са печеливши! Стрелци, очаквайте добри новини, свързани с финансите ви!

Днес вашите действия могат да бъдат съдбоносни. Която и да е ситуация може да определи бъдещия ви живот.

Овен – На работа нещата вървят горе-долу по план. Добре е да оставите миналото зад себе си и да насочите поглед към бъдещето. Ориентирайте се и ще почувствате подновено самочувствие и оптимизъм.

Телец – Умът ви не е толкова бдителен, колкото би трябвало, нито мислите ви са достатъчно логически. Обърнете внимание на това, което казвате или го напишете в писмен вид. Погрешната преценка може ви постави под тежки задължения, така че е най-добре да не подписвате нищо важно в този момент.

Близнаци – Няма нужда да се суетите. Успокойте се и се опитайте да изберете онези неща, които ще ви доставят радост и удоволствие. Добре е да добавите креативни елементи към всяка работа. Ако човек преди това не е доказал своята надеждност пред вас, не разчитайте на обещанията му.


Рак – Почти всички области от живота ви са печеливши. Доста добър ден. Опитайте се да не се претоварвате и се възползвайте от благоприятния момент. Вечерта са възможни някои любовни авантюри, но всичко ще завърши с поток от страсти.

Лъв – Това е добър ден да приведете в действие плановете си и да поемете инициативи с всичко, което имате наум, без всякакви несигурности и съмнения, които биха могли да влязат в ума ви. Уверете се, че поддържате положително мислене, ако възникнат проблеми и всичко ще се окаже наред.

Дева – Вътрешен проблем изниква и топката ще бъде във вашето поле, за да организирате нещата. Може да се ядосвате на грешния човек, вместо на истинският виновник. Ще бъде по-добре да правите малки промени и да се адаптирате бавно към всяка една от тях.

Везни – Вие сте психически неспокойни и не можете да се концентрирате добре върху вашите непосредствени, познати задачи. Не сте склонни да се фокусирате върху практическите въпроси. Животът не винаги ни дава това, което искаме, когато го поискаме.

Скорпион – Днес трябва да контролирате финансовите си дела и да не се разпилявате. Покупките през следващите два дни са нежелателни. Придържайте се към правилната диета, опитайте се да си почивате повече.

Стрелец – Във финансово отношение можете да очаквате положителни развития. Споразумение, което сключите сега, може да се окаже много доходоносно и полезно за вас. Насочете ума си към работата и се погрижете за всички подробности.


Козирог – Би било разумно да избягвате финансови рискове в момента. Може да се изкушите да инвестирате в най-новата схема за бързо забогатяване, но не го правете. Както знаете, обикновено единствените хора, които печелят пари от тези схеми, са тези, които са ги измислили.

Водолей – Около вас има само претенции и изблици на недоволство. Оградете се от негативни хора. Във всякакви начинания ще ви очакват късмет и успех, така че е време да осъзнаете шансовете си.

Риби – Може да сте под значително психическо напрежение или да се почувствате принудени да промените мнението си по някакъв въпрос сега и да приложите нови мисли и форми на изразяване. Постоянно заети да се опитвате да отговорите на очакванията на всички. Отпуснете се и отделете малко време за себе си.