Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, покажете любовта си към близките си. Лъвове, ще изпитате нещо прекрасно

Овен – Не отхвърляйте веднага някои проекти, които крият известен риск, защото можете да ги изпълните с добри ползи за вас. В областта на любовта, ако проведете сериозен разговор с партньора ви, може би ще ви помогне да решите проблемите си.

Телец – На работа избягвайте важни решения и се фокусирайте върху по-простите задачи. Забавете темпото на живота и работата си, отложете всичко, което може и направете нещо за себе си, общувайте с близки приятели, направете едно пътуване сред природата.

Близнаци – Не, днес не бива да се замесвате в клюки на работното място, защото думите ви могат да стигнат до грешните уши. Дръжте се професионално и имайте предвид, че колегите не са ваши приятели. Може би някои да, но не всички.

Рак – Покажете любовта си към близките си, не с думи, а с дела. Изненадайте хората, които обичате днес по начин, който те не очакват, и събудете положителни чувства в тях. Кой не се нуждае от нещо красиво и мило в този период?


Лъв – Ако човекът, на когото държите не е в настроение или преживява труден момент, присъединете се към него и направете тъмните моменти с един нюанс по-светли. Ако проявите любовта си без всякакви резерви, ще можете да изпитате нещо прекрасно.

Дева – Днес не позволявайте на дреболиите да ви разсейват от важните неща. В професионалната област бъдете по-гъвкави и не пропускайте добрите възможности. Ако трябва да вземете важно решение, приемете съветите.

Везни – Вие заслужавате всичко, което искате, но днес няма да ви бъде дадено на поднос. Трябва да имате смелостта да се борите за нещата, които обичате. Ако харесвате някого, това е идеален ден, за да привлечете вниманието му.

Скорпион – Сега се чувствате напълно щастливи и доволни от живота си. Нараства чувството ви за самооценка и самодоволство. На работното място всичко ви спори. Време на преосмисляне на нещата и придобиване на различна гледна точка за света.

Стрелец – В професионалната сфера късметът ще бъде на ваша страна. Не давайте обещания, които не сте сигурни, че ще спазите. В областта на любовта са възможни приятни моменти, които ще засилят връзката с партньора ви.

Козирог – Днес е възможно да чуете критика заради вашите решения, но по-добре ги игнорирайте – вие се движите в правилната посока. Ако имате връзка, очаква ви приятна вечер с партньора ви. Ако сте още свободни, възможно е да срещнете интересен човек.

Водолей – Днес вероятно ще ви бъде дадена неочаквана възможност, така че дръжте очите си отворени. Възможни са малки проблеми в областта на любовта. Затова е най-добре да избягвате сериозни разговори.

Риби – Трябва да възстановите изгубените илюзии, за да се заредите с добра енергия, да се изправите пред живота със страстта и интензивността, които винаги влагате във всичко, и да завършите деня с най-доброто от усмивките си.