Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, послушайте мъдрите хора, Деви - днес е вашият ден!

Много интересен и възнаграждаващ ден, изпълнен със спокойствие и непринуденост. Стремете се към вътрешна хармония. Отворете се за нови знания и мъдрост.

Овен – Днес думите ви ще достигнат дълбоко до хората, така че правете комплименти вместо критика. Изпълнете се с положителна енергия, която по-късно ще премине и върху другите.

Телец –
Не се притеснявайте от ежедневните проблеми и се съсредоточете повече върху конструктивните решения на нещата, които трябва да бъдат изпълнени.

Близнаци –
Днес ще бъде истинско предизвикателство за вас да организирате времето си, защото непредвидими събития ще променят плановете ви със светкавична скорост.

Рак – Един мъдър човек ще ви даде ценни съвети. Колкото и да не искате да слушате, направете го. Опитът е нещо, което трябва да цените.

Лъв – Има неща, за които трябва да се погрижите. Справянето с ежедневните задължения и рутинни неща никак не вреди, ако им се посветите (ако днес изобщо ги забелязвате!).

Дева –
Забавлявайте се днес. Емоциите ви ще бъдат балансирани и ще имате страхотно усещане, че всичко ще бъде наред.

Везни – Опитайте се да разрешите някои досадни задължения, които са се натрупали. Опростявайте нещата вместо да ги задълбочавате.

Скорпион –
Емоциите ви може да са малко объркани. Опитайте да говорите с приятел и ще видите, че самият разговор може да ви помогне да разрешите хаоса в главата си.

Стрелец
– Бъдете земни, реалистични и фокусирани върху целите си. Не отказвайте ничия помощ. Някои хора може да ви мотивират по-специално.

Козирог –
Предстоящият ден е пълен с контрасти. Не планирайте нищо, докато не сте сигурни, че сте положили добра основа.

Водолей –
Инстинктивно искате да изследвате и разширите хоризонта си, но сякаш нещо ви задържа. Скоро ще бъдете готови и достатъчно свободни, за да сбъднете желанията си.

Риби –
Ако не сте забелязали, имате силна звездна подкрепа. Възползвайте от възможността и грабнете всичко, което животът може да ви предложи.

Четете още:

Как да привлечем щастието и късмета с помощта на 4-те вида енергии