Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, поставете себе си на първо място! Риби, поемете инициативата

Ден за общуване и наслади на момента „сега“. Прекарайте повече време в компания на приятели, търсете радост във всичко.

Овен
– Отново си възвръщате оптимизма и ставате по-самоуверени. Не бързайте с крайните решения, които засягат важни въпроси и се нуждаят от повече време и внимателно обмисляне от ваша страна.

Телец – Правете бавни, но стабилни стъпки, за да можете да постигнете всичко, което ви е на ум и да избегнете всякакви клопки по пътя. Отворете сърцето си за любовта, оставете малко свеж въздух да нахлуе!

Близнаци – Днес всичко в живота ви върви добре. От вас зависи да поддържате това темпо. Ще имате шанс да промените нещата в сферата на личните отношения. Бъдете умни и дипломатични във всяко свое действие.


Рак – О, може и да звучи егоистично, но не поставяйте другите на първо място. Направете себе си и собствените си нужди приоритет днес. По отношение на любовта, вашите перспективи са добри за прекрасна романтична вечер, която ще ви помогне да забравите неволите и стреса от деня.

Лъв –Днес не трябва да сте тъжни, унили, да влизате в разправии и дори да работите. Така че сложете си най-красивата усмивка, обадете се на близки приятели и идете да се забавлявате. Приятелите ви знаят тайната на доброто настроение.

Дева
–Вие не обичате да отлагате нещата за по-късно, но днес ще трябва да се приспособите към обстоятелствата и да коригирате плановете си, ако се налага. Не се нервирайте излишно, просто се понесете по течението.

Везни – Могат да възникват трудни ситуации, които ще изискват внимателни действия от ваша страна. Не позволявайте това да ви засегне повече, отколкото е необходимо. Просто бъдете подготвени да се справите с всичко, когато възникне.

Скорпион – Сблъсквате се със задънени улици, но не позволявайте на този факт да ви стресира. Ако се доверите на инстинктите си, ще видите, че всичко ще се получи точно както вие искате, ще се нареди както е най-добре.

Стрелец – Изпълнени сте с мечти и амбиции и ако изиграете правилно картите си, със сигурност ще успеете. Организирайте се добре и не поемайте нови отговорности, преди да сте изпълнили тези, което вече имате.


Козирог – Не позволявайте на обстоятелствата да ви победят. Просто черпете от безкрайната си вътрешна сила. Със сигурност ще намерите начин да заобиколите трудностите и да запазите баланса си.

Водолей
– Най-накрая ще можете да се отървете от проблемите и притесненията, които се проточват от известно време и изцеждат енергията ви. Време е да вземете нещата в свои ръце, що се отнася до любовния си живот.

Риби
– Поемете инициативата и създайте красива атмосфера с партньора си. Това със сигурност ще ви хареса и на двамата. Ако все още търсите своята половинка, вие много добре знаете какво трябва да направите.